Nový

Hypertenze

  sobota 2. září 2023
  1 Odpovědí
  384 Návštěv
  Přihlásit odběr
Krásný den, mám vysoký krevní tlak, vyšší cholesterol začínající křečové žíly. Jaké přípravky Diochi mi doporučíte. Jsem ročník 1969 a znamení býk, kteří jak jsem se dočetl mívají právě zmíněné obtíže. V minulosti jsem používal různé přípravky od Diochi, Mycomedica a Naturegreen, vše vyhledávám v herbářích, nebo na bylinkách pro všechny, bohužel je zakázáno přímo uvádět informace o léčivých účincích přírodních produktů až na vyjímky. Pohyb mám hraji týdně 2hod tenis, 2-3x týdně cvičím. Vím, že příčina je v přístupu k životu a zdravotní obtíže jsou signály pro změnu, snažím se praktikovat meditace, sleduji pořady o Celostní medicíně a vím, že obtíže, které mám lze pochopit a změnit na zdraví. Vše je jen zkušenost. Momentálně potřebuji sjednotit a vybrat přípravky Diochi pro výše zmíněné obtíže, které zatím mám, než odstraním mentální příčinu. Krevní tlak ni dle situace kolísá 135-145/ 85-95 Děkuji za odpověď s přáním krásného dne Petr Lisa.
P.S.dcera ve věku 15let prochází hormonální změnou, má akné a pupínky na obličeji ji nenechávají v klidu, existuje přípravek Diochi, který ji pomůže? Používá různou kosmetiku, ale já jsem raději pro přírodní cestu.
Dobrý den Petře, pro Vás je vhodná kombinace Venisfér 3x10 kapek před jídlem (3bal), Diocel Supracid 3x1 kapsle po jídle (3bal) a čaj Achyrocline. Pro Vaši dceru doporučuji Intocel 3x10 kapek po jídle (2bal), Deviral Plus 3x1 kapsle po jídle (3bal) a krémem Diozon Clear potírat postižená místa 2x denně ve velmi tenké vrstvě. Velmi vhodné pro dceru bude výrazné omezení sladkostí a mléčných výrobků.
Ať se Vám oběma daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.