čtvrtek 18. srpen 2022
  1 Odpovědí
  768 Návštěv
  Přihlásit odběr
Přeji hezký den,
od 8.8. jsme byli na dovolené v ČR. Při odjezdu (sobota) jsem cítila škrabání v krku, nasadila jsem si 7 kapek Bakteviru. V neděli škrabání neustávalo, přidal se chrapot, nemluvila jsem, přidal se suchý kašel. Nasadila jsem 3x 7-10 kapek bakteviru a k tomu 3 x 1 kapsuly Deviralu. K tomu ještě beru 1 kapsuly supracidu, končím v pátek( 21 den)
V pondělí celý den jsem popíjela šťávu z cibule s cukrem a bylinkový čaj z rýmovníku s šalvějí. Čaj popíjím stále. Při záchvatu kašle mi pomáhala lžička medu. Dnes do rána jsem se osypala, pálí mě celé tělo. Předpokládám , že mám alergickou reakci. Chrapot začíná ustupovat, kašel se také lepší. Prosím o radu ohledně té alergie. Vaše výrobky používám a jsem spokojená.
Dobrý den Jarmilko, vypadá to spíše na projev detoxikace, brala jste příliš mnoho přípravků a bylinek. Teď si dejte pauzu od všeho a začněte Astofreshem kapkami, který velmi dobře uklidňuje dráždivý kašel. Prosím o zavolání na tel.číslo 734270424 zítra ráno, momentálně nám nefunguje pevná linka. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.