pondělí 17. leden 2022
  1 Odpovědí
  852 Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den,
chtěla bych se poradit ohledně možnosti užívání Vašich produktů. Mám již několik měsíců problémy se žaludkem (časté bolesti až křeče během dne, bolest pod pravým žebrem, nemohu se pak najíst). Na vyšetření v listopadu byly patrné změny na sliznici žaludku(eroze, mírný zánět), dle lékařky nic však, co by se nedalo zlepšit. Laboratorní vyšetření (krev, moč) vše v pořádku, histologie vzorků žaludeční sliznice rovněž. Helicobacter negativní. Mám vyoperovaný žlučník. Ultrazvuk břicha - nic nenalezeno. Nasazen lék Controloc, avšak zatím nepozoruji změny. Jsem hubené postavy. Obtíže se stupňují během pracovního týdne.
Mé zdravotní potíže v listopadu poznamenal ještě doma léčený covid, po kterém následovaly několik týdnů trvající bolesti zad v oblasti bederní páteře a zhoršení prakticky všech chronických problémů.
Dále mám ještě problémy s opakovanými plísněmi nehtů u nohou (toto se mi nyní znovu projevilo), tedy myslím, že by to chtělo i celkovou detoxikaci.
Za radu budu velmi vděčná.
Děkuji, s pozdravem
Marie
Dobrý den Marie, doporučuji Vám kombinaci Intocel 3x10 kapek po jídle nakapaných do vody (2bal), VistaClear 3x1kapsle (2bal) a čaj Achyrocline. Ať se Vám daří. I.Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.