Nový

myom

  neděle 4. říjen 2020
  1 Odpovědí
  2.3K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, jmenuji se Jana Teichmanová, je mi 44 let.
Mám dvě krásné zdravé děti, holky 11 a 17let.Mám taky určitou zdravotní historii, 95/96 jsem měla diagnostikovaného Hodgkina, stadium 2b.Je to 25 let, absolvovala jsem tenkrát chemoterapii, cytostatika, radioperapiii, dle protokolu hemato onkologie.
2001 jsem měla operaci na štítnou žlázu, pro adenom, 2002 slepé střevo, 2003 první porod, 2008 operaci na druhou půlku štítné žlázy pro papilární karcinom, stále beru letrox, at jako substituci k půlce či od 2008 kdy nemám štítnou žlázu vůbec, příštiná tělíska ano.
V listopadu 2o14, invazivní duktaální karcinom prsu, jsem 3/2015 po oboustrané ablaci.
Jem od 2001 v péči endokrinologa, vše vpořádku až na menší odchylky, které vždy letroxem upravil.
Tím, že jsem zvolila radikální řešení prsa-ů, jsem odmítla chemoterapii, ozařování už jsem mít nemohla, vzhledem k doživotní dávce y roku 1995_6.
Také mi byla nabídnuta hormobální léčba tamoxifenem, tu jsem rovněž podepsala a odmítla.
Ač vše vypadá hrozně, daří se mi dobře.
Na kontroly chodím všude, ráda přispěju na body a vyslechnu si dobré výsledky.
Mudr.Marková z hematologie, by mne po dvaceti letech navrhla vyřazení, že z jejich strany už mi nic nehrozí,
Endokrinolog, Mudr.Novák, rovněž, má obdobné závěry, jediné co se neví, co udělá to prso.
Já sama se o TČM zajímám, ale zatím jako laik...snažila jsem si veškeré věci zpracovat i po duševní stránce, v dubnu 2020 mi na gynekologické prohlídce objevily myom,který od dubna z 4\6\6 se mi zvětšil na 7\6\6 ...návrhují mi odebrat dělohu s nebo bez vaječníků, samozřejmě nechci.
Mám dojem, že stačilo, co mám za sebou a chci se pokusit myom zmenšit nebo zastavit.¨jenže nejen na 3 měsíce do kontroly,ale na deset let, co ještě budu hormonálně činná.
Objednala jsem si chitosan, cordyceps, spirulinu a fosi, začnu více pít..ráda bych se poradila, co bych pro to mohla udělat, na kontrolu mám jít za 3 měsíce, dříve byl půrok..pan doktor už se na mne chystá, nechci si nechat vzít dělohu ani mít umělý přechod.
Děkuji za radu a jsem s pozdravem z Podkrkonoší.
Omlouvám se za obsáhlost, ale sama hledám souvislost..kde co jak a proč..jediné co mne napadlo, jsou hormony, možná nějak doladit..protože od dob operace prsa mi víc rostou chlupy pod nosem a na bradě, dříve jsem na nic takového netrpěla.
Myom je intramur, na zdaní stěně, takže kromě krvácení většího mám dojem ho i vnímám, když dýl sedím.
Děkuji moc víc mne nenepadá.
J.Teichmanová
Dobrý den, paní Teichmanová, pro Vás je vhodný Sagradin 3x20 kapek (3bal), Androzin 3x20 kapek (3bal), VistaClear 3x1 kapsle (3bal) a krémem Diocel Artrizone mazat podbřišek. Držím Vám palce. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.