středa 2. září 2020
  1 Odpovědí
  2.3K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den,
Rád bych se Vás zeptal, zda by jste mi mohli poradit jakým způsobem by se dalo něco dělat s mým onemocněním. Před dvěma lety neurologické vyšetření jehož závěr byl CIDP...., po dvou letech biologické léčby absolutně žádný progres a dle specialisty bude zřejmě příčinou něco jiného. Samozřejmě nikdo neví co.
Z toho důvodu bych se rád spojil s Vámi a rád bych slyšel Váš názor a pokud by to bylo možné i nějakou radu, jak s tím onemocněním zatočit. Samozřejmě vím, že je zde více než důležitá mentální každodenní práce. V tomto směru na sobě intenzivně pracuji a věřím, že to dokážu překonat.
Pro Vaši představu se v mém případě jedná o jisté omezení síly a pohyblivosti u obou horních i dolních končetin a sice slabost v zápěstí a v prstech a slabost v lýtkových svalech. Bohužel, se mi k tomuto stavu přidaly pravidelné kožní reakce (červená vyrážka různé intenzity, plasticity, nesvědí, je doprovázena několik dní i teplotou a silnou únavou), která po 5-7 dnech mizí..., opakuje se v různých intervalech.

Pro upřesnění uvádím, že mi je 51 let a celý život jsem aktivně sportoval, v čemž se snažím i přes momentální omezení pokračovat.

Děkuji předem za Vaši odpověď a v případě potřeby jsem samozřejmě připraven zodpovědět další dotazy.

S pozdravem
Vopršal
Dobrý den, pane Vopršale, pro Vás je vhodná kombinace těchto přípravků: Astomin 3x10 kapek (3bal), Lipodestron 3x1 kapsle (3bal), čaj Wendita Calysina a krémem Diolift Hydrogel je možno ošetřovat kožní vyrážky. Důležité je zvýšení pitného režimu a výrazné omezení sladkostí, kávy a mléčných výrobků. Ať se Vám daří.Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.