středa 3. červen 2020
  1 Odpovědí
  452 Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, používala jsem na doporučení vaše kapky Estrozin a věřím, že díky nim jsem konečně po roce dostala menstruaci, kterou jsem kvůli předchozímu používání antikoncepce vůbec neměla.
Měla jsem ji zatím třikrát, ale ne po měsíci, ale po dvou. Mám v plánu používat Estrozin dál, než se můj cyklus vrátí zpět do rovnováhy.
Mám i další obtíže a než si objednám další Estrozin, tak bych Vás chtěla poprosit o radu, jaké kapky nebo přípravky nadále užívat, aby se dostalo maximálního účinku na všechny moje obtíže. Mám opakující se záněty močového měchýře, které se mi neustále vracejí. Také mám silné úzkosti, díky nim se mi nejspíše psychosomaticky spouštějí bolesti na hrudi a potíže s dýcháním. Díky nervozitě mě svírá v břiše a negativně to ovlivňuje chození na velkou.... Také je moje libido výrazně sníženo z neustálých úzkostí.
Moc se mi líbí koncept vaší značky a velice ráda bych řešila obtíže přírodní cestou. Jen jsem pořád studentka a abych mohla užívat vaše produkty dlouhodboběji, potřebuji najít udržitelné řešení. Tím myslím, že si nemohu dovolit kupovat na každý problém samostatný přípravek. Byla bych moc ráda za radu na kombinaci přípravků tak aby se mezi sebou navzájem jejich účinky nekřížily, atd...
Moc Vám děkuji
Anna J.
Dobrý den Aničko, doporučuji Vám, jak sama píšete pokračovat v Estrozinu 3x10 kapek (3bal) a k tomu přidejte Sagradin 3x10 kapek po jídle nakapaných do vody (3bal) + Deviral Plus 3x1 kapsle (4bal). Sagradin a Deviral berte v kuse bez přerušení a vyhněte se lepku, cukru a mléčných výrobků ve stravě a také zvyšte pitný režim. Po dobrání se ozvěte, jak se Vám daří. Pro bližší informace volejte na tel.číslo 222764004. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.