středa 4. březen 2020
  1 Odpovědí
  638 Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť,či by sti mi pomohli vybrať produkt vhodný pre mňa.Neviem či mám začať prvým č.1 INTOCEL,alebo kvôli momentálnemu ročnému obdobiu DETOXIN,alebo DIOCEL kvôi opakujúcim sa zápalom mechúra?
Pre istotu Vám popíšem všetky ťažkosti:v môči mi pretrvávajú bakterie E coli a enterococcus,mám pocit takého pálivého chladu v mechúry,pobolieva ma pravá časť hlavy,tváre ,medzi nosom a perou,zubár na rtg nič nenašiel,celková únava
Ako sa produkty,prosím Vás užívajú a ako dlho?
Môžu sa používať s inými produktami? Napríklad by som užívala Diocel,ale chytila by som virozu,môžem k Diocelu užívať aj iné kvapky?
Môžu sa kombinovať len modrá farba (ako sú označené) s modrou,ale to je je jedno?
Pri užívaní Diochi sa môžu súčasne užívať aj iné vitamíny - kurkuma,oreganový lej,kapucinka vačšia ä probiotika,ak áno,aký časový odstup má byť medzi nimi?
Ďakujem Vám veľmi pekne za skorú odpoved.

S pozdravom
Lizi Zahorecova
Dobrý den,paní Zahorecova, vhodnější je pro Vás tato kombinace: SAGRADIN 3x10 kapek nakapaných do vody (3bal) a ALFA ARTRIZONE KAPSLE 2x1 kapsle. K přípravkům můžete brát i jiné vitamíny, kurkumin již nemusíte, je obsažen v Alfě. Probiotika jsou velmi vhodná brát dlouhodobě, není nutné je brát s odstupem. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.