středa 2. říjen 2019
  1 Odpovědí
  871 Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár otázek ohledně tetanie. Nedávno jsem měla u kamaráda z ničeho nic křeče v břiše, pak to šlo do pravého ramene a pak do celé ruky. Klepala se mi, ale nějak jsem to necítila, pak jsem měla trhavé pohyby chvíli. A když jsem chtěla vstanou tak se mi i zamotala hlava a málem jsem spadla. Byla jsem vyděšená a nějak jsem nevnímala okolí. Tohle není poprvé, někdy mívám ve škole křeče do nohou, že je třeba necítím. Bolí mě silně hlava a podobně. Jsem často v stresových situacích které mají sklony až k depresím.
Taky jsem jako malá chodila často na neurologii a předepisovali mi hořčík, jen že rodiče mi ho pak nekupovali, takže jsem ho nebrala. Myslíte že by to mohli být příznaky tetanie?
Děkuji za odpověď, byla bych ráda za rady.
Dobrý den Adélko, diagnózy stanovuje lékař. Z našich přípravků Vám může pomoci tato kombinace: VENISFÉR 3x7 kapek (2bal), GEROCEL BIOENZYM 3x1 kapsle (2bal) a čaj ACHYROCLINE SATUREIOIDES. Po dobrání přípravků se ozvěte pro pokračování, bude potřeba delší dobu čistit tělo. Důležité je zvýšení pitného režimu a výrazné omezení sladkostí, masa a mléčných výrobků. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.