Nový

Rada

  pondělí 8. červenec 2019
  1 Odpovědí
  1.1K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, již dříve jsem užívala pár produktů diochi. Teď mám problém, že jsem často unavená, nemám sílu, měla jsem zánět šlach v levém zápěstí a hojil se pomalu, doteď ještě trochu pobolívá. Za posledního půl roku jsem byla 3x nemocná (pouze nějaká viroza a zánět spojivek, ale dříve tomu tak nebylo). Ráda sportuji, sportovala jsem i aktivně, ale tak půl roku nemám vůbec sílu a dokonce ani chuť se hýbat. Cítím to na sobě, jsem ztuhlá, potřebovala bych pohyb, ale odpočinek je mi přednější. Chybí mi takový ten elán. K tomu mám dlouhodobé problémy s pletí a atopickým ekzemem. Někdy je to lepší, někdy zase horší, na ekzem mi ale pomáhají jen kortikoidy, kterýmu se ale mazat nechci (maximálně jen v nouzi nejvyšší).
Ráda bych tedy dostala radu, které produktuy by pro mě byly nejvhodnější. Taky bych si ráda vyčistila organismus, poslední dobou jsem zdravé výživé také moc nedala.
Děkuji za odpověď, Tereza K.
Dobrý den Terezko, pro Vás je vhodný DIOCEL 3x12 kapek (3bal), GEROCEL BIOENZYM 3x1 kapsle (3bal) a čaj ACHYROCLINE SATUREIOIDES. Důležité je zvýšení pitného režimu a omezení cukru a mléčných výrobků. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.