Nový

Akne

  neděle 16. červen 2019
  1 Odpovědí
  1.8K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den
Moc prosím o radu.Je mi 43 let a téměř celý život se potýkám se špatnou nečistou pletí,Týden před menstruací větší zhoršení hlavně v oblasti brady,lícnich kostech ,nekdy i na spancich a okolo ust,pod očima se mi delaji male bílé tukové zatvrdlinky které nejdou ven.Nekdy na lícních kostech větší tvrdé poláky které se moc dlouho hojí.Tvar mám zjizvenou a velké spory.Těsně před menstruací mám pravidelně migrenu za levý okem,na kterou temeř nic nezabira.Padaji mi vlasy a mám okolo očí i pod očima hnědé kruhy.Rozjezd menstruace je dlouhý nekdy i 3- 4 dny špiním než se rozjede.Koupila jsem si estrozin a diocel, je to vhodné na mé problémy a můžu kombinovat tyto dvoje kapičky?Ještě mám dotaz ohledně dcery má 12 let a začíná se ji dělat akné, nechtěla bych aby se ji to táhlo tak dlouho jako me,může užívat taky estrozin?Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, paní Ševců, pro Vás je vhodný ESTROZIN 3x12 kapek (2-3bal), DIOCEL BIOMINERÁL 3x12 kapek (2-3bal) a LYCIUM CHINENSE - buď popíjejte čaj nebo jen zobejte mezi jídly.
a pro maminku je vhodný DIOCEL 3x12 kapek (3bal) a DIOCEL SUPRACID 3x1 kapsle (3bal). Při detoxikaci je nutné zvýšení pitného režimu a výrazné omezení cukru, soli a mléčných výrobků. Ať se Vám oběma daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.