sobota 23. březen 2019
  1 Odpovědí
  1.3K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu, mám už delší dobu bolesti v oblasti kyčelního kloubu a lékaři mi prozatím nepomohli.
Je mi 46 let a před rokem jsem začala registrovat bolest v pravém kyčelním kloubu, zpočátku jen při cvičení jógy- některé polohy jsem začala automaticky vynechávat, přinášely bolest, v domění, že je to dočasné. Bolest se bohužel objevovala stále častěji a za poslední tři měsíce se stav ještě víc zhoršil- stále častější bolesti, bolest při chůzi, v sedě. Před měsícem přišla poprvé palčivá bolest v noci, která mě vzbudila z tvrdého spánku , opakovala se dva dny, přes den nebyly bolesti tak výrazné. Teď je stav takový, že mám palčivé až řezavé bolesti ve dne i v noci,s chvilkovými přestávkami nejhorší je to v leže, ale stále horší i v sedě a když stojím na místě. Delší chůze bolest zvětšuje.Měla bych se asi zmínit, že jsme se před čtyřmi lety odstěhovali z finančních důvodů do zahraničí, a zažila jsem za tu dobu velké množství stresu, ponížení, strachu, především v prvním roce. Pak se situace částečně stabilizovala, ale strach přetrvával. Před třemi měsíci jsem se v práci zranila, nemohla ji dál plnohodnotně vykonávat, byla častěji na nemocenské a před týdnem jsem dostala výpověď.
Cítím se také velice vyčerpaná. Mám pocit, že bolest v kyčli souvisí i s psychikou, protože ve dnech, kdy se cítím více v klidu, nebo když provádím dechová cvičení na zklidnění, bolest v kyčli částečně zeslábne.V prosinci loňského roku jsem upadla právě na pravý bok, kyčel, rentgen nic špatného nepotvrdil.
Vaše výrobky znám , navštěvuji nepravidelně - asi3x ročně když jsem v ČR paní Marylu Vavroš, která s výrobky Diochi pracuje, bohužel bydlíme příliš daleko a pravidelné návštěvy nejsou možné.
Byla bych Vám vděčná za jakoukoliv radu .
S úctou Kamila Čechová
Dobrý den, paní Čechová, doporučuji Vám VISTA CLEAR 3x1 kapsle (3bal) a SAGRADIN 3x10 kapek (3bal). Pro uvolnění kyčlí je výborný jeden cvik, pokusím se Vám ho popsat. Lehněte si na záda, skrčte nohu v koleni, vytočte nohu směrem od těla a položte na zem. Posouvejte nohu po zemi nahoru a dolů. K úlevě dochází velmi rychle. Držím Vám palce. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.