neděle 26. únor 2023
  1 Odpovědí
  801 Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu ohledně volby Vašich přípravků k řešení mých zdravotních problémů. V poslední době (cca dva měsíce) se cítím absolutně vyčerpaná, bez energie, pociťuji téměř nezvladatelnou fyzickou únavu při veškeré činnosti, ke všem činnostem se musím doslova nutit, přemlouvat, vykonávám je se sebezapřením. Únavu jsem pociťovala už dříve, ale ne v této intenzitě, do tohoto stavu to dospělo jakoby postupně. Kromě toho mívám občas také psychické problémy depresivního rázu, ztrácím zájem o vše, nic mne nebaví, na nic se netěším, i příjemné činnosti jsou pro mne spíše jenom nepříjemná povinnost, kterou musím vykonat, protože se to ode mne očekává, chci být zodpovědná a mám pocit, že z toho nejde vystoupit. Občas trpím nespavostí (zlepšení po volně prodejných bylinkových preparátech).
Je mi 60let, výška 174 cm/váha 63 kg, mé zaměstnání je psychicky náročné s celodenním sezením u PC. V současnosti se léčím se s hypothyreozou (Euthyrox 100 mg), vysokým cholesterolem (Rosumop 10 mg) a srdeční palpitací plus četnější SVES i KES (Bisoprolol 2,5 mg), alergií na pyly a roztoče (Alerid) a dále chronickou žilní nedostatečností dolních končetin (občas Detralex). V minulosti vředová choroba žaludku (2017, 2020), operace odstranění žlučníku (1994), slepého střeva (1996) a krčních mandlí (1985). Očkování Covid -19 tři dávky, rok poté onemocnění s velmi lehkým průběhem (září 2022).
Děkuji za Vaši radu a odpověď.
Dobrý den Irenko, pro Vás je vhodná kombinace Levamin 3x10 kapek před jídlem (2bal), Diocel Supracid 3x1 kapsle po jídle (2bal) a čaj Achyrocline. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.