sobota 6. únor 2021
  1 Odpovědí
  1.9K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den,
je mi 30 let, mám 22 měsíční dítě a před dvěma měsíci jsem definitivně ukončila kojení (kojila jsem až do 10/2020 velmi hojně, poté jsem se snažila postupně ubírat). Od 5/2020 mě trápí (neustále, bez zlepšení) chronická kolpitida, dle gynekologa šlo o kvasinkový zánět, léčil mě lokálními antimykotiky - nikdy nedošlo ke zlepšení (celkové antimykotika nešly pro kojení), až v říjnu 2020 mi však provedl stěr a na doporučení imunologa nechal zhotovit autovakcinu, kterou nyní užívám. Nicméně na stěru byly potvrzeny tyto bakterie escherichia coli haemol., enterococcus faecalis, streptoccocus agalactiae. Hlavními příznaky jsou výtok (bílo žlutý, hlenovitý) a svědění. Úlevu přináší lokální aplikace kokosového oleje s kapkou tea tree.
Dále už rok chodím pravidelně na imunologii pro časté dlouhotrvající respirační infekty, vzdy v zimním období, konkrétně mě cca 1x v měsíci bolí cca 10-14 dní v krku, mírně zvýšená teplota, únava (odběry i stěry jsem měla v pořádku). Celkově jsem spíše hubená, unavená, se sklonem k depresím.
Moc děkuji za radu a doporučení. P.
Dobrý den Ilonko, doporučuji Vám Diocel 3x12 kapek před jídlem (3bal), Viraimun 3x1 kapsle po jídle (3bal), čaj Maytenus Ilicifolia a krém Diozon Clear - můžete mazat do pochvy. Dále doporučuji ze stravy vyřadit cukr, lepek a mléčné výrobky. Důležité je zvýšení pitného režimu. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.