pátek 26. červen 2020
  1 Odpovědí
  1.7K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, s vašimi produkty jsem velice spokojená a velmi mi pomáhají, tímto bych ráda touto cestou oslovila kapacitu z vašich řad.

Jsem rozhodlá očistit své tělo od všech nánosů a usiluji o celkovou harmonizaci. Momentálně redukuji nevhodné potraviny ve svém jídelníčku (týden), beru probiotika a enzymy na trávení, chci hubnout zdravě a nespěchat, jím více zeleniny, naslouchám potřebám svého těla, zapojuji cvičení. Jsem 2 roky po porodu, nabrala jsem hodně kil. Mým problémem jsou klouby, oslabená záda a břišní core, karpální tunel na pravé ruce, střevní nepohoda - plynatost. Cítím se dobře po nové životosprávě, ale stále přetrvává pocit nafouklého břicha. Částečně je to i díky genetickým nánosům ze strany matky. Jsem aktivní kuřák, obávám se, že to bude i tímto způsobené se střevy.
Jaká kombinace léčiv by nejlépe napravila škodu ve střevech a celkově mě energeticky naladila /nakopla v tvoření lepšího já?

předem velmi děkuji za odpověď :)
Dobrý den, doporučuji Vám Astomin 3x10 kapek (2bal), VistaClear 3x1 kapsle (3bal) a čaj Maytenus Ilicifolia. Samozřejmě by bylo vhodné v rámci regenerace organismu přestat kouřit. Kouření silně okyseluje organismus a v kyselém organismu vznikají záněty a dochází k zadržování vody, což souvisí s přibíráním na váze. Prostě všechno spolu souvisí :-). Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.