čtvrtek 2. leden 2020
  1 Odpovědí
  673 Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den,před 6tydny se mi začala motat hlava,v leže,v sedě a ve stoje jsem měla pocit nejistoty a obavy,že omdlím+závrať+tinitus,nesoustředěnost.Prakt.lékař mi nameřil vysoký tlak,nasadil Nebivolol(bez prášku zatím nemohu fungovat) Tlak mám teď nižší,EKG v pořádku, ale občasné závratě,bolest hlavy,tinitus a únava už i při lehčí práci,vyřadilo mě to z pracovní schopnosti.Jsem na neschopence,byla jsem na neurologii,zde jsem dostala prášek proti motání hlavy+proti ušní šelesti...zatím jsem je nevzala neb hledám pomoc,nechemickou cestou.
V období vánoc jsem měla vnitřní třes,jsem bez energie,pocit totálního vyčerpání a pocit,že už nemůžu dál,trvalo to asi 4hod,celý den jsem ležela,došla si jen na wc......měla jsem domluveno se známý doktorem v nemocnici kapačku,ale druhý den mi bylo lépe a kapačku mi nedali.
Trápí mě,že dodnes nevím od čeho to mám......předcházelo tomu veliké emoční vypětí a fyzické vyčerpání.
Děkuji Vám za názor,a doporučení Vašich produktů.S pozdravem Janečková
Dobrý den, paní Janečková, vlastně jste si odpověděla sama, vše je způsobeno velkým emočním vyčerpáním. Velmi se tím oslabují ledviny (tinitus). Pro Vás bude tedy vhodný DIOCEL 3x10 kapek před jídlem, LEVAMIN 3x5 kapek před jídlem (oboje kapky berte s 15min pauzou) a TROMBOSERIN 3x1 kapsle - berte po jídle. Důležité je zvýšení pitného režimu. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.