927x127 HEAD VPRAVO

Vidět není, škodit umí - Elektrosmog

  • Napsal(a) Yvett Hollá

 Víte, kde všude se ukrývá?

Děti jsou stále zaplaveny Wi-Fi signálem, píšou úkoly s hlavou blízko u lampy s trubicovým zdrojem, hrají si s elektronickými hračkami, telefonují... Nedivme se, že jsou roztěkanější, nepozornější, agresivnější a mnohem více nemocné.

V dnešním světě zaplaveném datovými signály a dalším (ES) elektrosmogem narůstá mnoho zdravotních potíží. Vzrůstá neplodnost, malé děti mají díky Wi-Fi a elektronickým chůvičkám alergie, ekzémy, výrazně poškozenou imunitu, nervový systém.

Mnohaletým měřením ES opakovaně vidím následky. Větší zátěž a hodnoty elektromagnetických polí (EMP) vychází především z domácích spotřebičů. Naměřené hodnoty oproti signálu z venkovních vysílačů bývají 100x horší z domácí Wi-Fi sítě a ještě horší z bezdrátového telefonu, chůviček, úsporných trubicových zdrojů, zářivek.

Naučme se pravidlům, jak omezit vliv EMP

Některé rodiny se již moudře při výběru bydlení vyhýbají venkovním drátům velmi vysokého napětí a vysílačům mobilních operátorů. Paradoxně doma jsou však ozařováni svými elektrospotřebiči, svítidly a nejvíce Wi-Fi sítí a mobilním telefonem, a to i přes noc!

Pokud budeme vypínat Wi-Fi alespoň na noc a zrušíme bezdrátový telefon, výrazně si ulevíme.

Tři až pět procent lidí je na ES senzitivnější, bývá jim špatně z Wi-Fi signálu, reagují bolestmi hlavy, migrénami. Ostatní lidé ES nevnímají tak citlivě, ale vyšší množství EMP poškozuje každý živý organismus bez výjimky. Dochází ke zhoršení krevního obrazu a následně k řadě destruktivních vlivů.

Není radno zdržovat se v blízkosti chladicích zařízení. Chladničky a mrazničky by neměly být umístěny hned za zdí, kde se spí nebo déle pobývá. EMP proniká snadno stěnami i stropy.

Elektrické přikrývky a podložky způsobují poruchy spánku, bolesti hlavy, poruchy srdeční činnosti, strach a deprese. Také je to zvýšené nebezpečí pro matku a plod.

Od místa spánku a pracovního stolu je potřeba vzdálit alespoň 1 m osvětlovací lampy.

Kde najdeme silný elektrosmog

· kolem kopírek

· tiskáren

· akvárií

· elektrických zásuvek

· chladniček a mrazáků

· domácích přenosných telefonů

7 doporučení, jak se chránit před škodlivým elektrosmogem

1. Akvária neumisťujte je blíže než 1 metr od těla a už vůbec ne dětem k postelím. I po vypnutí osvětlení vytváří ES vzduchovací motorek a vodní hladina jej svým objemem zesílí.

2. Velice silný ES a EMP patří k přenosným bezdrátovým telefonům, připojeným na pevnou linku. Dokud je zcela neodpojíte, jste trvale zatíženi. Doporučuji se těchto bezdrátových telefonů zbavit.

3. Při telefonování se doporučuje používat sluchátka a vzdalovat mobilní telefon co nejvíce od hlavy. Výrobci doporučují držet telefon alespoň 2 cm od ucha, ale raději zkuste ještě dál.

4. Děti do 12 let by měly telefonovat minimálně, ne-li vůbec. Pokud je neučíte kouřit a pít alkohol, neučte je ani neustále telefonovat. Volání poškozuje mozek. Zvláště škodlivé je volání u TV, elektrických lamp, pod stožáry vysokého napětí - dochází zde k interferenci a signál EMS se zesiluje.

5. Nedávejte si zapnutý mobil do ložnice a už vůbec ne do dětských pokojů.

6. Nepořizujte sobě ani dětem kovové postele ani kovová čela. Do kovové kostry se naindukuje EMP z blízkých zásuvek a vyskytuje se pak po celé ploše postele.

7. Velmi škodlivé jsou elektrické „chůvičky“, které nepřetržitě vyzařují 5x silnější EMP než mobil při hovoru.

Zvláště smartphony každou chvíli kontaktují svou základnu, kontrolují aktualizace a téměř neustále probíhá datový přenos.

ES necítíme, ale jeho ostré impulzy dráždí naši nervovou soustavu a přerušují potřebnou noční regeneraci, včetně tvorby důležitého melatoninu. Snižujeme si tím i imunitu.

Je velmi moudré vypínat alespoň na noc Wi-Fi a mobilní telefon.

Opakovaně vidím v mnoha rodinách, jaké hodnoty přístroje ukazují a rodiče potvrzují častou nemocnost, alergie i horší nemoci v závislosti na tom, v jak silném ES děti odmala spaly a žily.

Pokud miminko hlídá „chůvička“ a leží navíc u elektrické zásuvky, má u postýlky lampičku, v bytě je Wi-Fi signál, dětský citlivý organismus je silně zatížen.

Pokud miminko spí navíc v geopatogenní zóně, může docházet k nočnímu pomočování ještě v 9 letech. Geopatogenní zóny způsobují vodivější prostředí, čímž se zesílí vliv EMP na citlivý organismus dítěte. Proto doporučuji ještě nechat změřit výskyt geopatogenních zón.

K těmto základním doporučením, jak chránit sebe i naše děti, můžeme harmonizovat domácí i pracovní prostředí pomocí zářičů - orgonitových odlitků ze směsí organického i anorganického materiálu s krystaly křišťálu a drahokamů a pyramid ze šungitu.

· Pozvolna pročistí a dají do pohybu stagnující a zatíženou energii.

· Neutralizují EMP a ES z veškeré elektroniky.

· Zmírňují nežádoucí vliv patogenních zón.

· Čistí potraviny ve své blízkosti - v ledničkách, mrazničkách, vodu ve varných konvicích.

· Zlepšují a harmonizují atmosféru domova i pracovišť.

· Dodávají uvolnění nálady a radost.

 

 

Celostní medicína

Osobní rozvoj

Zdraví a krása

// EOF