Vytisknout tuto stránku

Prestižní ocenění pro Diolift hydrogel


Diolift hydrogel je bioinformační přípravek s lilií a Aloe vera, který byl sestaven na základě nejnovějších poznatků v oblasti fytoterapie, homeopatie, krystalterapie, psychotroniky a biorezonance. Obsahuje argirelin, kyselinu hyaluronovou a oxyminerály s blahodárným hydratačním a vyživujícím účinkem na pleť. Jeho účinnost na pleť je téměř okamžitá, během chvilky pocítíme úžasný vypínací efekt hydrogelu. Tento přírodní „botox efekt" způsobuje Argirelin – revoluční polypeptid, který svými účinky působí na stejná místa jako botox, ale neparalyzuje svalstvo. Dokáže uvolnit mimické svaly tak, že je uvolní a vrásky se proto zmenší. Další látky obsažené v Diolift hydrogelu toho využijí, proniknou do pokožky, nasají do sebe vodu a pleť tak ještě více vypnou a zároveň hydratují. 

Diolift Hydrogel díky svým blahodárným vlastnostem získal ocenění na prestižní soutěži Inspiracje roku 2015 ve Varšavě v kategorii: Jedinečné a inovativní výrobky. Tato soutěž má za úkol ocenit nejlepší řešení pro profesionální salóny SPA, krásy a estetické medicíny.

Diolift má široké využití a je doporučován mnoha specialisty.

Sport

Adam Kristen, trenér mistra světa v kulturistice do 75 kg:
„Doporučuji!
Diolift se osvědčil mnoha našim klientkám, které dosáhly:
   • k optimální postavě ještě výraznějšího „omlazení"
   • podtržení krásy viditelného na postavě i v obličeji
   • lepší pružnosti pokožky po dietách, což znamenalo méně, ne-li žádné vrásky."

Také pomáhá na:
   • pružnost kůže, která je při změnách objemu těla u kulturistů důležitá
   • strie, které vznikají po cvičení – takže i pro pořádné chlapy
   • na vrásky, které jsou u kulturistů časté, a to nejen kvůli opalování, ale také kvůli opotřebování kůže

Kosmetika

Božena Volavá Davidová, kosmetička, která se umístila na 2. místě v mistrovství ČR v make-upu a reprezentovala ČR na mistrovství Evropy.

„Diolift používám v kosmetickém ošetření při masáži, zapracovávám galvanickou žehličkou nebo ultrazvukovou špachtlí v kroku 2.
V domácím použití pak jako denní krém s perfektním zpevňujícím efektem, a to nejen na obličej, ale i na celé tělo. V neposlední řadě musím zmínit úlevu při spálení sluníčkem, či jakémkoliv popálení pokožky, příjemně chladí. Sjednocuje tón pokožky, která vypadá mladistvěji. Navíc je výborný i na roztřepené konečky vlasů."

 

O Dioliftu si můžete přečíst více také ve článku Krása začíná zevnitř

 

Přečteno 5240 krát Vytvořeno úterý, 01 září 2015 00:00 Naposledy změněno úterý, 01 září 2015 01:17