Logo
Vytisknout tuto stránku

Detoxin krém vhotný pro suchou a stárnoucí pokožku

Detoxin krém

Detoxin krém je novinkou v bioinformační, regenerační, masážní a relaxační terapii. Jde o krém se širokým spektrem účinků na pokožku. Z hlediska tradiční čínské medicíny je koncipován tak, aby harmonizoval meridián jater, žlučníku, sleziny, ledvin a dalších energetických drah.

Maximálně hydratuje a je vhodný zejména pro suchou a stárnoucí kůži. Po aplikaci krému na obličej nebo na tělo pocítíte výraznou hydrataci a tonus pokožky, který vám zvedne sebevědomí a zlepší psychickou náladu již během několika minut. Svým složením je zcela unikátní.

Obsahuje vysoké procento skvalenu z olivového oleje a výtažek z vynikající indiánské léčivé rostliny tapeque (Acanthospermum australe), která má velmi pozitivní účinky na pokožku. Indiáni ji používají jako unikátní čistící bylinu při kožních plísních, vyrážkách, hemoroidech, bolestech a regeneraci svalů. Dále krém obsahuje velké množství přírodního skvalenu, látky, která se přirozeně vyskytuje v lidské kůži. Jeho úroveň je největší, když jsme mladí, kolem dvacátého roku. Velmi silně hydratuje pokožku, podobně jako kyselina hyaluronová, a má antioxidační účinky. Skvalen zaujímá přední místo mezi látkami bojujícími proti stárnutí pleti. Je důležitý hlavně pro pokožku, jíž chybí vlhkost a svěžest. Celkovou hydrataci ještě zvyšují výtažky z kigélie africké. Ta má zajímavý účinek na ženské prsy, který ověřily mnohé klinické studie – prsy se zvednou o něco výše. Kigélie zlepšuje elasticitu a hydrataci kůže, ochraňuje vlákna kolagenu a elastinu a zvyšuje tonus pokožky, prsy jsou o poznání plnější.

Dále krém obsahuje tekuté polysacharidy (glukany) z Centella asiatica, které aktivují kožní makrofágy (Langerhansovy buňky), a aktivní kyslík dodávající pokožce svěžest. Spolu s ozonem a ostatními aktivními látkami zabraňuje průniku mikrobů přes pokožku. Podstatně urychluje regeneraci poškozené tkáně. Vědecky jsou u této rostliny prokázány také účinky na herpesvirus HSV-1 a HSV-2. Bylo zjištěno, že výtažky z Centella asiatica způsobují sebedestrukci (apoptózu) buněk rakoviny prsu a kožního melanomu. Proto je dobré použít krém Detoxin jako balzám po opalování. Díky vysokému obsahu aktivních látek má hnědou barvu, ale pokožku nezabarvuje. Obsahové látky rostlin mají antibakteriální, antivirové, protiplísňové, antiparazitické a další.

Detoxin krém má omlazující efekt na pokožku díky velkému obsahu přírodního křemíku a jeho sloučenin spolu s více než 64 minerály včetně organického zlata. Zesiluje kolagenová a elastinová vlákna a pokožka nabývá mladistvého vzhledu. Neobsahuje chemické konzervační látky a jeho neodolatelný uklidňující parfém je složen pouze z přírodních vůní, jež se vdechováním dostávají do krevního oběhu a harmonizují CNS. Detoxin krém můžete použít pro skvělou relaxační masáž, ale i pro velmi poškozenou pokožku kdekoliv na těle se sklonem k akné, psoriáze, ekzémům atd.

Obsahuje pupečník asijský, legendární rostlinu z „nápoje dlouhého života“ s neskutečně širokým spektrem účinků. Významně pomáhá při celulitidě a sklerodermii tím, že podporuje periferní prokrvení. Francouzský biochemik Jules Lepine objevil v rostlině alkaloid, který nazval vitaminem X působícím „ omládnutí“ nervů mozkových buněk a žláz s vnitřní sekrecí. Je vhodné současně s krémem užívat vnitřně doplněk stravy Levamin, jenž také obsahuje pupečník asijský a vitamin X. Profesor pařížské Akademie věd publikoval obdobná pozorování. Navíc uvádí, že tato látka stimuluje tu část nadledvinek, která přispívá k detoxikaci těla. Obsahuje látku nazvanou asiatikosid, jež se dnes používá jako účinné antibiotikum proti TBC kůže. Detoxin krém do pokožky znovu navrací život. Krátce po aplikaci se pleť stává vypnutější, pročištěná do hloubky a celkově zregenerovaná. Opakovaná aplikace má kumulativní regenerační efekt. Již po kratším používání je vidět značný omlazující účinek na pokožku. Výrazně zlepšuje její prokrvení, tonus a metabolismus, což je dobré zejména u diabetiků.

Přednosti

– Neobsahuje chemickou konzervaci a je založen na přírodní bázi.

– Významně přispívá k detoxikaci těla přes aktivaci nadledvinek.

– Přes reflexní zóny a meridiány (energetické dráhy) aktivuje a harmonizuje činnost orgánů.

– Podstatně urychluje regeneraci pokožky a postižených míst.

– Obsahuje více než 60 minerálů, zejména organický křemík a zlato, které mají omlazující účinky na pleť.

– Fytosložky mají hluboký regenerační a čistící účinek na pokožku se sklonem k tvorbě akné, ekzémů, psoriázy a k jiným defektům.

– Parfém je složen z vybraných silic, které mají antibakteriální, antivirový a protiplísňový účinek.

– Silice, rostlinné oleje a výtažky z rostlin prokrvují pokožku, brzdí tvorbu strií, vznik jizev po akné, keloidů atd.

– Parfém při vdechnutí uklidňuje, navozuje pocit klidu, mírní stres a depresivní nálady.

– Krém je velmi úsporný. S malým množstvím namasírujeme velkou plochu.

– Speciální dávkovací obal zamezuje kontaminaci krému a zaručuje snadné používání a manipulaci.

Jak krém používat? 

– Nedostatečně prokrvená a rychle stárnoucí pleť: Natíráme přímo na místa, kde pokožka ztrácí svůj přirozený vzhled a hydrataci.

– Celulitida, pokožka s jizvami od akné, popálenin, po operacích, strie a keloidy: Opakovanou aplikací dochází ke kumulaci účinných látek v místech jizev a vyrážkami postižené pokožky. Ta se velmi rychle regeneruje, jizvy vznikají podstatně menší a ty staré se po několika týdnech až měsících výrazně zmenšují.

– Ochrana pokožky po opalování: Jako balzám působí Detoxin krém po opalování, hlavně díky extraktu z rostliny Centella asiatica.

– Postižená pleť se sklonem k tvorbě akné, ekzémům, plísním, psoriáze a vyrážkám: Místa lehce natíráme asi 2x denně nebo podle potřeby až do vymizení negativních příznaků – například svědivosti, suchého vzhledu kůže a její nedostatečné vitality a hydratace. Výrazné protiplísňové účinky byly zjištěny u rostlin Centella asiatica a Acanthospermum australe, které jsou v Paraguayi používány indiány Guaraní jako dokonalý čistič pokožky.

– Regenerace svalů a šlach: Játra energeticky ovládají šlachy, ty pak křehnou a vznikají například výrony v kotnících. Krém Detoxin je spolu s doplňkem stravy Levaminem velmi vhodný tam, kde potřebujete vysoké výkony – v atletice, baletu, rychlobruslení, běhu, zkrátka všude, kde dochází k neúměrnému namáhání šlach. Při namožených svalech natíráme krém na postižená místa nebo jím přímo svaly masírujeme.

– Svalové křeče: V pozadí je nedostatek energie jater. Masírujeme přímo postižený sval.

– Regenerace kyčlí: Například pro detoxikaci a regeneraci kyčelních kloubů použijeme Detoxin krém nebo i Diocel Artrizone, kterým natíráme oblast kyčle, žlučníku a jater současně. Možná budete překvapeni, ale problémy kyčelních kloubů jsou odrazem stavu žlučníku a dlouhodobě snížené energie v jeho energetických drahách, které mají křižovatky na kyčlích. Kvůli trvale snížené energii ve žlučníku a částečně i v ledvinách dochází na křižovatkách k demineralizaci a rozpadu kyčelních kloubů. Tento proces se dá zvrátit.

– Povadlé prsy a nízký tonus pokožky: 2x za den po dobu 3 měsíců natírat prsy a jiné partie, které mají nízký tonus.

– Nervozita, stres, epilepsie, deprese, nespavost, rozladění, migrény, vztek a zuřivost: Natíráme celý obličej či provedeme relaxační masáž břicha, boků nebo celého těla.

– Energetická harmonizace těla: Aplikace na reflexní zóny a energetické dráhy orgánů a také přímo nad uložení orgánů, zejména žlučníku a jater. Vše je vzájemně energeticky propojeno. Aplikací harmonizujeme energetickou dráhu, nebo reflexní zónu a tělo si následně samo upravuje činnost orgánů a psychický stav. Při současném vnitřním užívání například Detoxinu kapky a aplikaci krému Detoxin přímo nad orgán, který chceme detoxikovat, celý proces několikanásobně urychlíme.

– V případě, že dlouhodobě nedochází k nápravě jakéhokoliv energetického a degenerativního stavu, posilujeme tělo minimálně 3 měsíce speciální výživou – doplňkem stravy Viraimun až 3x 2 kapsle denně a Sagradinem. Indiáni užívají krátkodobě až 3x 20 kapek Sangre de drago denně.

Kombinace s preparáty Diochi

– Doporučená kombinace je s doplňky stravy Levamin nebo Vista clear. Dále Cytonic, Deviral, Astomin či Androzin, podle situace.

– Pro rychlou orientaci má každý produkt univerzálního regeneračního systému Regenerace ve sféře svoji barvu a číslo. Krém Detoxin je barvy zelené, a tudíž podle čínské medicíny patří k oblasti jater a žlučníku. Obdobím detoxikace jater je jaro, kdy také začínají rašit rostliny a všude je vidět svěží světle zelená barva. Krém Detoxin aplikujeme například na reflexní zónu jater, která se nachází mezi obočím. Kdo má energeticky oslabená játra, má v těchto místech výrazné rýhy nebo se tam mohou usazovat plísně. Dále krém aplikujeme na zónu loktů, spánků a kyčlí, kde se promítá žlučník, na oblast šlach a cév, tváří, kde mohou být popraskané cévky. Tento problém opět souvisí se sníženou energií jater. Při detoxikaci je vhodné používat současně kapky, kapsle, krém a čaj. Kapky jdou do hloubky, kapsle jsou vhodné na rychlou detoxikaci a čaj pro relax.

Použití krému podle charakteristiky člověka

Kde krém ještě použít?

Všude tam, kde je nedostatek energie v meridiánu jater a žlučníku. Budou to lidé, kteří se možná poznají v následujících řádcích. Hledejte co nejvíce shodných symptomů.

Párové orgány játra a žlučník a co k nim patří podle tradiční čínské medicíny (TČM): šlachy, kyčelní klouby, oči, popraskané cévky ve tváři, zežloutlá pokožka a bělmo očí, suchá a vyschlá pokožka, alergie, ekzémy. Obratle Th 8– 10.

Z hlediska psychiky patří k těmto orgánům podle TČM: vztek, nervozita, zuřivost, impulzivní jednání, náladovost, hysterie, nepořádnost, chvastounství, nevyrovnanost, puntičkaření, poruchy spánku, cílevědomost, tvrdohlavost, deprese, přepracovanost s neschopností uvolnit se, svalové křeče. Dále krém udělá dobře lidem, kteří lpí přesně na časovém rozvrhu nebo se bez kravaty neukážou na veřejnosti, lidem s přehnanou sebekontrolou. Těm, kteří nesnáší silné vůně, hluk a světlo! Chronicky nespokojení a neustálí stěžovatelé na úřadech. Ve všech těchto případech se uplatní fytolátky a minerály obsažené v krému. Poznáváte se v nějakém bodě? Možná že se vám nelíbí vůně Detoxinu krém, protože můžete mít sníženou energii jater. To je o jeden důvod víc, proč je tento krém vhodný právě pro vás. Detoxin je krém klidu, jistoty a vyrovnanosti.

Jak masírovat?

Místo, které budeme masírovat, natřeme 1x krémem Detoxin. Pak si namočíme ruce do vody a můžeme masírovat. Díky vodě se natřené místo stává kluzkým. Jakmile nám voda vyschne, ruce opět namočíme a masírujeme již bez další aplikace krému! Tak vše můžeme opakovat několikrát za sebou. Krém je velice úsporný. Můžeme zvolit i jiný způsob, a to, že klienta namasírujeme panenským olejem, nikoliv směsí! Následně namasírovaná místa natřeme krémem Detoxin. Ale pozor – nepoužívejte panenské oleje v obalech z měkkých plastů! Ty většinou obsahují karcinogenní změkčovadla, jako například ftaláty a bisfenol A, který má negativní vliv na pankreas. Detoxin je regenerační, relaxační a masážní krém nové generace. Až půjdete ke svému masérovi, nezapomeňte si Detoxin vzít s sebou a požádejte ho o masáž s tímto výjimečným krémem.

autor: Vladimír Ďurina

 

uveřejněno v časopise Sféra, vydání 05/2011

© Sféra 2015 | Všechna práva vyhrazena
Bez svolení vydavatele nelze rozšiřovat publikované materiály (nebo jejich části) ani fotografie. | Nevyžádané rukopisy, fotografie a kresby se nevracejí. | Vydavatel nenese zodpovědnost za případné následky nesprávného použití zveřejněných léčebných návodů a receptur. | Za příspěvky zodpovídají autoři, obsah nemusí vyjadřovat stanovisko redakce. | Foto, není-li uvedeno jinak: thinkstock.com.