Vytisknout tuto stránku

Detoxikace často odstraní příčiny různých zdravotních problémů

Březen je období, kdy končí roční cyklus přírody, 21.3. začne astrologické jaro a Slunce vstupuje do znamení Berana, které je prvním znamením zvěrokruhu. Je tedy na čase začít s úklidem především ve svém těle, aby vstup do nového ročního cyklu byl co nejpřirozenější a abychom do dalšího ročního cyklu nepřenášeli zbytečné odpadní látky. Proto se v současné době hojně hovoří o jarní detoxikaci.

Detoxikací rozumíme podpoření vlastních očistných mechanismů těla a vyčištění zanesených filtrů. Hlavními filtry odpadních látek jsou ledviny a játra. S nimi úzce souvisí trávicí soustava, ale také kůže a lymfatický systém.

Co jsou to toxiny a jak se dostávají do těla?

 

Většinou je toto slovo spojeno s toxiny z vnějšího prostředí, ale i v průběhu trávení a celkového fungování organizmu vzniká spousta toxinů, které jsou důsledkem vlastního metabolismu. Zkrátka, naše tělo při trávení produkuje velké množství vlastních odpadních látek, které je zapotřebí odfiltrovat a vyloučit z těla. Vylučovací systém takto funguje nepřetržitě, je to přirozený proces, jen si to s přicházejícím jarem více uvědomujeme. Kromě vylučování odpadních látek a toxinů zahrnuje detoxikace také odkyselení organizmu, zbavení těla přebytečné vody nebo i odstranění střevních parazitů.

V zimním období bývá naše strava mnohem bohatší na tuky, cukry, jíme méně ovoce a zeleniny, více podléháme stravovacím chybám, máme méně pohybu, proto s nadcházejícím jarem cítíme potřebu zintenzivnit a podpořit očistu organizmu. Tak jako si každý den myjeme tělo, čistíme zuby, ošetřujme pleť, stejně důležité je podporovat a čistit své orgány a zbavovat je nánosů odpadních látek.

Představte si tělo jako automobil. Když je nové, není potřeba žádných oprav, stačí jen kontrolovat stav provozních tekutin a dodržovat záruční kontrolní lhůty. Jak se auto používá, je zapotřebí vyměňovat brzdové destičky, tlumiče, případně další díly, které se postupně zanáší a opotřebovávají. Stejné je to i s tělem. Jako mladý člověk nepociťujeme žádné omezení, máme dostatek energie, nic nám nedělá problém. Jak tělo postupně stárne, zanáší se odpadními látkami, začínáme pociťovat různé bolesti, zatuhlé svaly, klouby apod. U auta je to jednoduché – vymění se opotřebovaný díl, ale u těla by to bylo složitější, proto je zapotřebí věnovat pozornost spíše prevenci než řešit až následky zanešení. Naštěstí příroda má vynikající regenerační schopnosti a to i vč. našeho organizmu, ale vyžaduje péči a podporu.

Jak začít s detoxikací?

 

Jestliže se na jaře cítíte unavení, je to známka vyčerpání některého z filtračních orgánů. Začněte podporovat ledviny a játra. Na jaře se nejvíce podporují játra, ale kdo nepodporoval ledviny a močový měchýř už od ledna, kdy vládl element vody, určitě doporučujeme ledviny nevynechat.

Diocel celek1 3b diocel biomineraldiocel cajDIOCEL kapky, DIOCEL Biominerál, DIOCEL čaj jsou vynikajícími doplňky stravy, které vám díky účinkům mnoha obsažených bylin a extraktů podpoří činnost ledvin a močového měchýře. Hlavními bylinami posilující ledviny jsou lopuch větší, zlatobýl obecný, tužebník jilmový, kopřiva dvoudomá nebo svízel šiřišťový. Modrá řada produktů Diochi pročistí a regeneruje ledviny, které mají na starosti vodní hospodářství a distribuci minerálů. Bez vody není život...

 

 

 

 

detoxin 681a23d9bda3cc6608e358bb4db90e3a XL6 2b vista clearDETOXIN napojDále byste měli přistoupit k vyčištění a podpoře jater a žlučníku. V tomto případě doporučíme DETOXIN kapky, které obsahují 15 bylin a 7 silic. To už je pěkná armáda účinných látek, které spolu ve vzájemné synergii spolupůsobí a čistí. Mezi hlavní byliny v Detoxin kapkách jsou ostropestřec mariánský, šišák bajkalský, mochna nátržník, řepík lékařský, jitrocel kopinatý a další. Dalšími produkty pro posílení meridiánu jater a žlučníku jsou další produkty zelené řady mezi kterými je i VISTA Clear kapsle nebo DETOXIN čaj. Kapsle Vista clear kromě dalších obsahují i brusnici borůvku, která podporuje regeneraci zraku. Zelená řada produktů Diochi pomůže játrům zbavit se jedovatých zplodin a odstraní většinu úložišť toxinů. Játra budou dokonaleji čistit krev. K buňkám se dostane více živin a kyslíku, tělo začne ožívat. Pozitivní změny by měla zaznamenat i kůže, protože poruchy jater se mohou projevovat na kůži, stavu ekzémů apod. Játra zároveň odpovídají i za stav alergií.

 

 

 

Intocel kapsle celekIntocel celek1 1b sagradinDalším krokem by měla být očista střev. Všeobecně se již ví, že imunita začíná ve střevech. V Diochi bychom řekli, za vším hledejte žaludek, nebo trávení začíná v ústech. Nepodceňujte stav trávení a střev, protože s trávením se startují i dalších chemické pochody. Trávicí proces a čištění střev podpoří INTOCEL kapky a kapsle. Zdravě fungující střeva vyloučí plísně, odpadní látky a zároveň skrze dobře prostupnou střevní stěnu zajistí organizmu výživové látky obsažené v trávené potravě. Vynikajícím prostředkem na čištění nejen střev, ale i celého organizmu je dračí krev obsažená v kapkách SAGRADIN. Stejně jako strom croton lechleri chrání jeho latex před napadením plísní, virů a bakterií, podobné působení je i v lidském těle.

 

 

 

6 6c deviral skbaktevr 23da450944f0818162562a06dc761501 XLdinavir d7115f2e533cc8bcf91823021f4ba6a2 XLPodle tradiční čínské medicíny jsou střeva párovým orgánem s plícemi. Vyčistíme-li střeva, uleví se plicím, bude se lépe dýchat a obráceně. Vyčistíte-li plíce, uleví se střevnímu traktu. Pro posílení meridiánu plic máme v Diochi k dispozici řadu produktů tmavě růžové barvy, proto pro očistu a podporu dráhy plic použijte DEVIRAL Plus kapsle, Baktevir nebo DiNAvir kapky. Všechny tyto produkty obsahují unikátní byliny s podpůrnými účinky na dýchání, okysličování organizmu a vylučování hlenu.

 

 

 

 

 

Příroda si umí poradit, proto využívejte její moudrost a sílu a podporujte své regenerační schopnosti.

Detoxikace vede ke zdravějšímu organizmu, zvýšení jeho přirozené obranyschopnosti, posílení imunity a často dokáže odstranit i příčiny různých onemocnění.

 

Přejeme zdravý start do nového ročního cyklu

Vaše Diochi



Přečteno 9188 krát Vytvořeno pátek, 10 březen 2023 12:18 Naposledy změněno úterý, 14 březen 2023 12:57