Vytisknout tuto stránku

DELTAVIR kapsle - obnova nervového systému

NOVÝ PRODUKT ŘECKÉHO PENTAGRAMU

Hlavním tématem Řeckého pentagramu je ZÁNĚT. Ten může být akutní, ale může přejít i do chronického stavu, tzv. autoimunitní poruchy. Autoimunitní porucha znamená útok imunitního systému proti vlastním tkáním a orgánům. Nezřídka se tento jev projeví na stavu centrálního nervového systému, což jsme v podstatě zažili skoro všichni při onemocnění covidem.

DELTAVIR kapsle je doplněk stravy s unikátními extrakty vitálních hub žampionu brazilského, korálovce ježatého a bylin na podporu obranyschopnosti organizmu, které pomáhají normalizovat produkci cytokinů a specifických protilátek pro zdravé reakce imunitního systému. Obsažené extrakty podporují imunitní systém při problémech s alergiemi, pomáhají obnovovat nervová zakončení při neurologických problémech, udržovat normální funkci trávení, mozku, buněk, zpomalují stárnutí a u mužů posilují funkci prostaty.

Žampión brazilský (Agaricus blazei Murill, brasiliensis) je vitální houba s mandlovou chutí a vůní. V Japonsku se jí říká Himematsutake. Obsahuje širokou škálu vitamínů skupiny B - B1, B2, B3, B9, dále pak provitamín A a E, draslík, vápník, železo, fosfor, selen a zinek. Obsahuje výrazně více beta-glukanů než houby shiitake či reishi. Beta-glukany samy o sobě nelikvidují žádné patogeny, ale podporují vlastní obranné mechanismy těla – imunitní systém. Beta-glukany podněcují činnost makrofágů, ale také tvorbu imunoglobulinů (protilátek). Extrakt se vyznačuje významnou enzymatickou aktivitou, která je dokonce trojnásobně vyšší než u cordycepsu. Je bohatým zdrojem antioxidantů, které ničí volné radikály, ochraňují DNA buněk před stárnutím a prodlužují jejich život. Proto se jí říká houba dlouhověkosti.

Korálovec ježatý (Hericium erinaceus) je vitální houba s vysokým obsahem bílkovin v sušině, draslíku, zinku, železa, germania, selenu, fosforu a nízký obsah sodíku. Obsahuje všechny aminokyseliny důležité pro lidské zdraví, dále polysacharidy a polypeptidy. Je doporučován na stimulaci a růst nervových buněk při neurologických problémech, pro optimalizaci hladiny cholesterolu v krvi a pro správnou funkci žaludku. Pomáhá při potížích močového ústrojí (prostatě) a při únavě a stresu.

Černucha setá (Nigella sativa, kmín černý) obsahuje řadu účinných látek, které umí vypuzovat celou řadu parazitů z těla, podporuje normální hladinu cukru v krvi, pomáhá ochraňovat orgány před působením různých chemických látek – buňky, ledviny, játra, CNS, žaludek, srdce, mozek, míchu a dalších orgány. Pomáhá snižovat vysoký tlak, působí diureticky při otocích, proti průjmu, při nechutenství, zlepšuje zažívání a také stav pokožky. Tuto rostlinu měl v hrobce i faraon Tutanchamon. Faraóni ji používali při infekcích různého původu, je nazývána egyptský zázrak.

Perila křovitá (Perilla frutescens) obsahuje přibližně 400 druhů účinných látek, které mají pozitivní vliv na nervový systém, proto se uplatňují při neurologických problémech, pomáhají udržovat duševní rovnováhu, podporují koncentraci, intelektuální aktivitu a paměť. Udržují normální produkci cytokinů a specifických protilátek pro zdravé reakce imunitního systému. Extrakty podporují normální funkci dýchacího systému, proto pomáhají při astmatických a dýchacích potížích. Pomáhají udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi a krevního tlaku.

Vousatka smilkovitá (Cymbopogon nardus) Citronela celkově tonizuje centrální nervový systém, povzbuzuje ducha, zlepšuje prokrvení a zmírňuje křeče v hladkém i kosterním svalstvu. Pomáhá při žaludečních a střevních problémech, podporuje normální trávení.

Přečteno 9283 krát Vytvořeno úterý, 24 leden 2023 14:05 Naposledy změněno středa, 02 srpen 2023 13:45