Vytisknout tuto stránku

Diocel Supracid - odkyselení jako základ proti nemoci i pomoc při hubnutí

Odkyselení organizmu je základní proces očištění organizmu od usazených škodlivin.

Hlavním orgánem pro vylučování přebytečných kyselin z organizmu jsou ledviny a močový měchýř. V zimním období je podle tradiční čínské medicíny vládnoucím elementem voda a je nanejvýš důležité věnovat pozornost vodnímu hospodářství organizmu, které má na starost meridián ledvin a močového měchýře. Tyto dva meridiány zastupují v organizmu proces vylučování toxinů z našeho těla. Pokud fungují správně, neměli bychom pociťovat žádné zdravotní obtíže s nimi spojené. Energeticky vyživují nejen ledviny a močový měchýř, ale mají na starost také uši, hrdlo, šíje, mandle, páteř, dolní končetiny, kolena, klouby a urogenitální orgány. Zároveň jsou v úzkém spojení s lymfatickým systémem, který má taktéž za úkol starost o vodní hospodářství a odvádění škodlivin prostřednictvím lymfy. 

Základní chemické procesy organizmu

Organizmus funguje jako nesmírně složitá biologická továrna tak, aby neustále docházelo k co nejplynulejšímu chodu celku. V každé buňce našeho těla tak dochází neustále k úpravě správného poměru mezi kyselinami a zásadami. V každé buňce vzniká při získávání energie kyselina uhličitá, ke které se přidávají další kyseliny (z potravy), případně se vytvářejí během látkové výměny. Základní chemické procesy závisí na souhře mezi kyselinami a zásadami. Ty proudí ve střídajícím se rytmu lidským organizmem. Tento optimální poměr mezi kyselinami a zásadami řídí dýchání, krevní oběh, trávení, vylučování, obranyschopnost, tvorbu hormonů a mnohé jiné. Vše souvisí se vším. Téměř všechny biologické pochody probíhají správně pouze tehdy, je-li zajištěna optimální hodnota pH.

Člověk je se svou krevní pH-hodnotou 7,35 v podstatě zásaditou bytostí.

Naše krev má hodnotu 7,35 až 7,45 pH a je tedy lehce zásaditá. Hodnota moči může kolísat mezi 4 u nemocných jedinců až k 8 u malých dětí. U nich se hodnota pohybuje těsně pod hranicí 8, což znamená vysokou míru zdraví. Od narození žije člověk, co se týče jeho pH hodnoty jeho buněk podle hesla „Od teď to půjde jen z kopce“. Postupně se stáváme kyselejší a kyselejší. Hodnota pH vyjadřuje poměr elektricky kladně a záporně nabitých molekul. Hodnota pH se vyjadřuje od 0 – 14, kdy 0 znamená nejvyšší možnou míru koncentrace vodíku v kyselině, zatímco při pH 14 se v daném roztoku žádné ionty vodíku nevyskytují.

Co tedy dělá tělo, jestliže v něm dochází k zadržování kyselin? Ty tělo pomocí minerálních látek neutralizuje a ukládá do vaziva. Postupně se z těchto „meziskladů“ stávají úložiště strusek, což v konečném důsledku vede k otravě a stárnutí. V zásadě je stárnutí jen kontinuálním procesem otravy organizmu kyselými škodlivinami. Stejně tak i nemoc, je ve svém důsledku výsledkem překyselení organizmu s nedostatkem minerálů a vitamínů pro neutralizační procesy.

Jak tomu předejít?

Řešení má každý ve své moci. Je zapotřebí podporovat ledviny a močový měchýř, aby dostatečně odváděly škodliviny z těla. Zajistit dostatek minerálů a vitamínů organizmu, aby měl k dispozici správné množství neutralizačních prostředků, protože vitamíny a minerály jsou ve své podstatě zásaditého charakteru. Proto je tělo může využívat pro neutralizaci kyselin při zpracování a nemusí tak sahat do kostí, kloubů, nehtů, vlasů, které slouží jako jejich zásobárna.

Bioterapeut pan Vladimír Ďurina již před mnoha lety vyvinul kapsle DIOCEL SUPRACID, které jak již z názvu vyplývá, mají na starost SUPR....ACIDobazickou rovnováhu organizmu. Navíc DIOCEL kapky jsou hlavním produktem pro posílení meridiánu ledvin a močového měchýře. Barva krabičky naznačuje, že hlavní oblastí působení kapslí Diocel Supracid je trávení – barva oranžově zemitá a uvnitř je modrý proužek, který značí oblast vodního hospodářství – ledviny a močový měchýř.

DIOCEL SUPRACID proto doporučuje užívat dlouhodobě a pravidelně, abychom organizmu dodávali dostatek minerálů. Obsahuje jemně mletou sépiovou kost, která obsahuje vyvážené množství vápníku, hořčíku, sodíku a fosforu, dále pak chitin a řadu dalších stopových prvků. Používá se jako antacidum při překyselení žaludku, při žaludečních a dvanácterníkových vředech nebo chronických průjmech. Obsažený chitin napomáhá odbourávat tuky.

Dále obsahuje pískavici řecké seno, které je zdrojem vitamínu PP, pomáhá upravovat hladinu cholesterolu v krvi a podporuje normální trávení, trávení tuků, udržuje normální hladinu pH. Rdesno mnohokvěté obsahuje silný antioxidant – resveratrol, posiluje kosti, šlachy, svalstvo, pomáhá snižovat cholesterol v krvi a přispívá k normálnímu krevnímu tlaku. Kadidlovník pravý pozitivně působí na kosti, klouby, na střevní trakt, dýchání a pomáhá upravovat činnost srdce a cholesterolu v krvi.

Protože je velmi důležité doplňovat minerály dlouhodobě a pravidelně, připravili jsme pro vás množstevní akci Diocel Supracid 3+1 za 50% v  měsíci lednu a únoru 2023.

Dále ho najdete v akčním balíčku s kapslemi LIPODESTRON, kde společně fungují jako podpora při hubnutí. Diocel Supracid pomůže ledvinám odvádět kyselé škodliviny a podpoří odkyselení organizmu tak, aby tělo začalo samo rozpouštět kyseliny v tukových zásobách. LIPODESTRON kapsle umí, díky obsaženým extraktům bylin, „destrukci lipidů“ tj. tukových buněk a pomáhají udržovat svaly v kondici.

Vodní hospodářství podpoříte dodáním minerálních látek do organizmu, odkyselení organizmu taktéž pomůžete kapkami DIOCEL BIOMINERÁL, které díky octovému základu taktéž přispívají k vyrovnává acidobazické rovnováhy organizmu. Macerát šungitu obsahuje vyváženou skladbu koloidních minerálů v organické formě, které tělo dokáže maximálně využít. fotka zdravé hubnutí

Ledviny a močový měchýř chraňte před prochlazením, doplňte tělu fytolátky, které podporují prokrvení, jako např. VENISFÉR kapky, které díky obsaženému extraktu bylin pomáhají s mikrocirkulací krve. V lednu a únoru budou k dispozici spolu s kapkami DIOCEL s 15% slevou.

Přejeme hodně zdraví

Vaše Diochi

 

Přečteno 19743 krát Vytvořeno pondělí, 28 listopad 2022 09:53 Naposledy změněno středa, 31 květen 2023 08:57