Vytisknout tuto stránku

V listopadu a prosinci věnujte pozornost plicím a imunitě

BIOTERAPEUT VLADIMÍR ĎURINA DOPORUČUJE

Podzim je období, které klade vysoké nároky na ochranu před nemocemi. Je to období náročné nejen na vyrovnávání se se změnami počasí, ale i výkyvy nálad. Dny se zkracují, noci prodlužují, příroda se zklidňuje, míza se stahuje z větví stromů směrem dolů, stromy se začínají zbavovat listí, které tak na zemi tvoří ochrannou vrstvu před mrazíky a poskytuje útočiště drobným živočichům. Příroda si vytváří ochrannou vrstvu proti vnějším vlivům a to je právě úkol elementu KOV. Na podzim se můžeme začít zbavovat nepotřebného a poslat to dál a naopak zařizovat důležité. Člověk by, stejně jako celá příroda, měl mírnit svou aktivitu a připravovat se na období zimního spánku, tedy klidu.

Plíce patří hybné síle elementu KOV, ten představuje dozrání, pevnost a ochranu. Plíce jsou párovým orgánem v hrudní oblasti a jejich hlavním úkolem je zásobovat tělní buňky kyslíkem, který je k nim dopravován krví. Zároveň plní ochrannou funkci, mají střežit před vnějšími klimatickými vlivy jako je vítr, chlad a vlhkost, které jsou pro plíce škodlivé. Podle tčm jsou původcem nerovnováhy energií nevyjádřené a nezpracované emoce – stres, melancholie, smutek. Plíce mají mnoho společného s procesem vypouštění emocí, stejně jako je vypouštění oxidu uhličitého a jedovatých látek z těla. Dlouhodobější nevypouštění negativních emocí může vést až k fyzickým obtížím.
Partnerským orgánem plic je tlusté střevo, proto může docházet i k problémům s vyměšováním.

Tlusté střevo a nerovnováha

Tlusté střevo, stejně jako plíce, patří taktéž hybné síle elementu KOV. Pokud se energie tlustého střeva dostane do nerovnováhy, trpí tím celé tělo. Jeho hlavním úkolem je přijímat zbytky strávené potravy z tenkého střeva, transportovat ji, přeměňovat a vyměšovat zbytky nestrávené potravy jako stolici. Pokud je naše tlusté střevo slabé, nejsme často ochotni se konfrontovat s potížemi, chybí nám rozhodnost, což může vést ke zklamání a zoufalství. Emoce přiřazena k prvku kov, je zármutek, Je v pořádku cítit a prožít si bolest a žal, ale také je potřeba tyto emoce zase propustit. Jinak se v našem organizmu bude hromadit zbytečný odpadní materiál. Rovněž je velmi důležitá schopnost a ochota odpouštět, aby nevznikaly např. vředy nebo zácpy. Pokud existují situace nebo věci, které neustále odmítáme, nechceme je přijmout, může naopak docházet průjmům.

V Diochi označujeme plíce a element kovu barvou tmavě růžovou, proto produkty s touto barvou je vhodné používat při potížích s dýcháním. Stejně tak je k dýchání a kovu přiřazena barva tyrkysová, která patří k produktům ASTOFRESH kapky a cucavé tablety. Hlavní bylinou Astofresh je eukalyptus, který je jednou z nejznámějších bylin pro dezinfekci horních cest dýchacích, dutiny ústní a pomáhá zklidňovat kašel i trávení. Proto pan Vladimír Ďurina doporučuje pro toto období užívání tohoto produktu i preventivně, aby meridián plic a dýchací systém byl dostatečně chráněn.

Astofresh kapky, tablety 2 + 1 za 50%

astofresh 21astofresh tabl 21

dinavir 21

 

 

 

 

 

 

 

Tmavě růžovou barvu patřící k dráze plic má i doplněk stravy – DiNAvir kapky, který, jak již název napovídá, pomáhá proti virovým náložím, a který tak účinně chrání dýchací systém před vnějšími vlivy. I ty vám nabízíme v akci DiNAvir kapky 2 + 1 za 50%

 

Výborným prostředkem pro ochranu plic a dýchání jsou i bioinformační kapky Baktevir nebo bylinné kapsle Deviral plus, které nejen že usnadňují dýchání, ale zároveň pomáhají i při očistě tlustého střeva, které je, jak už víme, párovým orgánem plic.

Nejlepším vánočním dárkem je podpora zdraví

Za chvíli již začneme přemýšlet o tom, čím obdarovat své blízké na Vánoce a co si přát na Vánoce nejvíc, než pevné zdraví?  Chcete-li svým blízkým pomoci od nejrůznějších zdravotních problémů, darujte jim uzdravující sílu přírody, která nabízí nespočet účinných bylin. Začněte tedy vyčištěním střev, které jsou základem pro silnou obranyschopnost organizmu. Vynikajícím prostředkem jsou bylinné kapsle INTOCEL, které díky obsahu humátů, dračí krve a čistících bylin jsou jedničkou proti různým trávicím problémům. Když INTOCEL kapsle spojíte se silou multivitaminových tablet TROMBOSERIN kapsle, získáte nepřemožitelnou dvojku na ochranu srdce, cév a krevního tlaku. Tromboserin kapsle obsahují extrakt nepřemožitelné smetanky lékařské, právenky latnaté, dále pak velké množství vitamínů vč. tolik potřebného D3, extrakt sibiřské houby ČAGA, koenzym Q10, patentovanou látku na podporu mikrocirkulace krve Fruitflow® a patentovanou látku ResistAid®, s vědecky potvrzenými ochrannými účinky. Darujte tuto kombinaci doplňků stravy se slevou 15%.

Intocel + Tromboserin kapsle.

intoceltromboserin

estrozin dioliftandrozin venisfer

 

 

 

 

 

 

 

 

Ke stálicím mezi vánoční kombinace produktů patří již několik let kombinace pro ženy – ESTROZIN kapky a DIOLIFT hydrogelu, to ocení každá žena v každém věku. Přírodní fytohormony v kapkách Estrozin pomáhají harmonizovat ženský organizmus a Diolift hydrogel pomůže hydratovat, regenerovat a ochraňovat pleť.

I tento akční balíček získáte se 15% slevou.

Pro muže pan Ďurina připravil kombinaci ANDROZIN kapek, jejichž hlavním úkolem je nastartovat a vyladit mužský hormonální systém pomocí extraktů bylin jako jsou kotvičník zemní, ženšen pravý nebo smilax lékařský, které dostanou muže znovu do formy, spolu s kapkami VENISFÉR, které díky obsaženým bylinám chrání srdce, cévy a podporuje prokrvení. Akční balíček pro muže získáte taktéž se slevou 15%.

 

 

 

Využijte sílu přírody, sílu bylin a darujte svým blízkým zdraví, vitalitu a silnou imunitu.

 

Přečteno 9428 krát Vytvořeno úterý, 08 listopad 2022 13:00 Naposledy změněno úterý, 15 listopad 2022 08:54