Vytisknout tuto stránku

Bioterapeut Vl. Ďurina pro období října doporučuje:

Podzim zkouší naši odolnost – element KOV, pozornost věnujte plicím a tlustému střevu.


S podzimní rovnodenností přichází období podzimu a ten zkouší naši odolnost. A to nejen fyzickou, ale i odolnost psychickou. Aby nás jen tak nějaká nemoc neporazila, potřebujeme si vytvořit dostatečně silný ochranný imunitní štít, který bude odrážet veškerý nápor virů, bakterií a dalších cizorodých látek. Jen díky pevné ochranné vrstvě budeme schopni čelit vnějším vlivům. Takový je úkol elementu KOV. Z hlediska čínské medicíny patří k elementu KOV plíce, coby plný orgán a na druhé straně tlusté střevo, coby orgán dutý. Plíce jsou přímo propojeny s vnějším prostředím. Jsou tak neustále vystavovány vnějším škodlivinám a musejí odrážet jejich útoky. Plíce tedy skrze dech zprostředkovávají kontakt mezi vnějším a vnitřním prostředím.
Tlusté střevo, které je na opačné straně plic, vytváří spolu s plícemi vztah povrch - nitro. Tlusté střevo odvádí odpad a vylučuje jej stolicí. Přejímá z tenkého střeva zbytky nestrávené potravy, odvádí z nich tekutiny a formuje stolici, kterou vylučuje ven. Jsou-li plíce silné, je také silný prvek KOV v těle a pracuje také správně i ochranný štít v podobě kůže. Kůží také dýcháme, plíce otevírají její povrch, aby mohly s potem odejít i škodliviny. Jestliže jsou plíce i kůže slabé, nemohou se dlouhodobě bránit útokům vnějších škodlivin, ty lehce prostupují povrchem a napadají nejčastěji právě plíce. Proto biotrapeut Vladimír Ďurina pro toto období doporučuje věnovat pozornost plicím a tlustému střevu, a připravit tak tělo na nápor škodlivin v sychravém podzimní a zimním období.

 

Doporučuje užívat bioinformační kapky BAKTEVIR, DiNAvir nebo kapsle DEVIRAL Plus, které jsou přímo určené na harmonizaci meridiánu plic a tlustého střeva.

V akci 2 + 1 za 50%, proto naleznete kapky Baktevir i kapsle DEVIRAL Plus.

baktevir 21

Deviral 21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Zároveň jsme připravili i kombinaci vhodných produktů pro posílení imunity. Jedním z nich je balíček OCHRANNÝ ŠTÍT , který obsahuje kapsle DEVIRAL Plus a Vitamín D3.

Vitamín D3 se ukázal v minulosti jako nezbytný pomocník při kontrole zánětlivých procesů v těle  a je nezbytný pro normální funkci imunitního systému.

Dalším akčním balíčkem je kombinace vitamínových kapslí CD Flavonoidy a VIRAIMUN. Jedná se o spojení vitamínů významně ovlivňujících imunitu, flavonoidů, tj. rostlinných antioxidantů a extraktů z medicinálních hub – Reishi, Cordyceps, Shiitake a Maitake. Medicinální houby jsou známé již po staletí svými účinky na lidské zdraví, zejména díky obsaženým beta-glukanům, které stimulují imunitní systém a podporují tak ochranu proti vnějším škodlivinám.

 

devirald

cdfviraimun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro lepší koncentraci, paměť a dobrou náladu je připraven i balíček ZPÁTKY DO ŠKOLY, který obsahuje VENISFÉR a LEVAMIN kapky s obsahem bylin důležitých pro srdce, cévy a kognitivní činnost.

Extrakty bylin v BAKTEVIR kapkách spolu s dračí krví v SAGRADIN kapkách umí chránit před následky výkyvů počasí, ozón v Diozon clear má silní dezinfekční účinky, kamkoliv jej nanesete, to čistí, dezinfikuje a olivový olej chrání a pečuje.

venisferlevamin

baktevirsagradindiozon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babí léto je období spojené s poslední fází elementu ZEMĚ a k němu se váže ženský hormonální systém. Pan Ďurina pro toto období doporučuje věnovat pozornost ženskému organizmu, Cytonic kapsle obsahují extrakt Maytenus ilicifolia, který je v Jižní Americe nazýván "ZELNÝ POKLAD", protože má široké užití od harmonizaci meridiánu žaludku, a zároveň jeho listy obsahují vysoký podíl fytohormonů, které umí vyladit ženský organizmus.

ESTROZIN kapky jsou plné tzv. ženských bylin, které působí blahodárně na ženský hormonální systém a pomáhají tak předcházet mnoha ženským zdravotním komplikacím spojených s menstruací nebo menopauzou.

 

cytonic 21

estrozin 21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přejeme příjemné babí léto a zdravý vstup do dalšího ročního období – podzimu

 

Přečteno 2935 krát Vytvořeno pondělí, 10 říjen 2022 08:34 Naposledy změněno čtvrtek, 10 listopad 2022 14:43