Vytisknout tuto stránku

Diocel čaj v nálevových sáčcích

Ulehčili jsme vám přípravu Diocel čaje, který harmonizuje meridián ledvin a močového měchýře. 

Ledviny společně s močovody, močovým měchýřem a močovou trubicí tvoří močový systém, vylučující z těla dusíkatý odpad v podobě močoviny. Současně s odstraňováním rozpustných odpadních produktů ledviny udržují rovnováhu solí, tekutin a stopových prvků v organismu a podílejí se na regulaci krevního tlaku. Aby mohly všechny tyto úkoly úspěšně plnit, jsou bohatě zásobeny krví, a to vlastní tepnou vycházející přímo z aorty – minutu co minutu proteče ledvinami 1,2 litru krve.

Ledviny jsou párovým orgánem; jsou uloženy symetricky v zadní části břišní dutiny asi 5 cm od páteře přímo pod dolními žebry. Průměrná ledvina dospělého člověka je asi 10 centimetrů dlouhá a váží přibližně 150 gramů. Skrze tento filtr se do krve vstřebává 99 procent vody a s ní i veliké množství látek, které tělo nezbytně potřebuje a o něž nesmí být ochuzeno. Za normálních okolností se u dospělého člověka vytvoří za den 1,5 až 2 litry moči. Klesne-li množství vylučované moči za den pod 500 ml, zadržují se v těle odpadní produkty dusíkového metabolismu, zvláště močovina a vyvolají otravu organismu, která se nazývá urémie.

Meridián ledvin má na starost nejen ledviny a močový měchýř, ale jeho stav ovlivňuje i kosti, klouby, páteř, urogenitální orgány, uši nebo kůži. Zároveň se stará i o lymfatický systém. Proto je nenajvýš dobré o tento meridián dobře pečovat. Diocel bylinný nápoj je doplněk stravy obsahující složení bylin, které pozitivně působí na stav tohoto meridiánu a tím i na stav celé vylučovací soustavy.

Proto jsme se rozhodli, že vám Diocel nabídneme i v nálevových sáčcích, aby příprava tohoto, pro organizmus tak důležitého čaje, byla co nejjednodušší. Příprava Diocel čaje nebyla nikdy tak jednoduchá. Stačí jeden sáček přelít 250ml  vroucí vody, nechat vyluhovat a pít 3x denně. Postupuje se stejně jako u všech ostatních čajů a produktů. Po 3 týdnech užívání udělejte 1 týden pauzu a poté můžete pitnou kůru zopakovat.

 

 

 

Obsažené byliny:

  • Rybíz černý podporuje normální stav kloubů, normální činnost oběhové soustavy a působí jako analgetikum
  • Pampeliška působí protizánětlivě, podporuje normální činnost jater a metabolismus sacharidů
  • Svízel syřišťový napomáhá k normální činnosti jater a žlučových cest
  • Šalvěj lékařská podporuje normální vylučování a pročištění
  • Vřes obecný podporuje normální funkci močových cest - ledviny
  • Lopuch větší podporuje normální vylučování, pročištění těla a hladinu glukózy v krvi
  • Turan kanadský podporuje vylučování vody a kyseliny močové z těla
  • Lomikámen zrnatý podporuje normální činnost urogenitálního systému
  • Trnka obecná podporuje normální činnost ledvin a močového měchýře, dále střevního traktu

 

Nařízení EU nám nedovoluje uvádět další zdravotní účinky obsažených bylin, proto je vyhledejte v herbářích.

 

Přejeme hodně zdraví

Vaše Diochi

 

 

Přečteno 3379 krát Vytvořeno úterý, 23 listopad 2021 09:10 Naposledy změněno úterý, 23 listopad 2021 14:37