Vytisknout tuto stránku

NOVINKA - ReDIAn bylinný čaj

S velkou radostí vám představujeme nový produkt Diochi, který ocení hlavně ti, kdo potřebují pomoci s krevním cukrem, tlakem nebo kardiovaskulárními problémy.

REDIAN je bylinný čaj, doplněk stravy, jehož směs bylin je primárně zaměřená na harmonizaci meridiánu srdce, osrdečníku, slinivky a sleziny a zároveň i jater a žlučníku. Obsahuje unikátní směs bylin, jejichž účinné látky pročišťují krev, pomáhají při kardiovaskulárních problémech nebo přispívají udržovat zdravou hladinu cukru v krvi. Starší diabetici většinou trpí různými, přidruženými metabolickými poruchami, které je také potřeba zlepšit. Obsažené extrakty bylin tak napomáhají trávení, podporují udržení normální hladiny cholesterolu v krvi, podporují periferní prokrvení, chrání před stresem, zklidňují a působí proti neurodegenerativním procesům nebo ztrátě paměti. Směs bylin přispívá k ochraně srdce a podporuje dlouhověkost.

Díky obsahu bylin se širokospektrálními účinky harmonizuje meridiány srdce, osrdečníku, jater, žlučníku, žaludku, sleziny a slinivky, ledvin, močového měchýře a ústřední.

 

Bakopa drobnolistá, Bakopa monnieri, nebo-li brahmi, je známá ájurvédská bylina používaná především pro podporu duševního zdraví, podporu paměti a koncentrace a zároveň snižuje pocity úzkosti, neklidu a deprese. Působí jako silný antioxidant. Zároveň má pozitivní vliv na žlučník a dýchací systém.

Moruše bílá, Morus alba pomáhá upravovat metabolismus glukózy, je významným zdrojem resveratrolu, který se vyznačuje antioxidačními účinky. Obsahuje moranolin, jež zpomaluje vstřebávání sacharidů a tím napomáhá udržovat zdravou hladinu cukru v krvi.

Šišák bajkalský, Scutellaria baicalensis  Tradiční čínská medicína užívá šišák vždy tam, když chce odstranit horkost (horečka a nejrůznější záněty v těle) z organizmu a jako prostředek proti vnějšímu i vnitřnímu krvácení. Pozitivně působí na stav kloubů a svalů.

Myrta obecná, Myrtus communis je bohatým zdrojem flavonoidových antioxidantů, které pomáhají snižovat hladinu špatného cholesterolu. Dále pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi.

Brusnice borůvka, Vaccinium mystillus obsahuje spoustu vitamínů a minerálních látek, především vitamín C, B2, B5, B6, provitamín A, železo, hořčík, vápník, mangan, měď, chrom a zinek. Pomáhá od těžkých nohou, protože přispívá k normální činnosti cévní soustavy. Pomáhá při trávení, metabolismu lipidů a při udržování normální hladiny cukru v krvi.

Pýr plazivý, Elymus repens pomáhá vylučování vody z organizmu, čímž pomáhá udržovat normální činnost močových cest a ledvin a dále pak při hubnutí kontrolovat tělesnou hmotnost. Přispívá k udržení normální činnosti oběhové soustavy a při pročištění krve.

Jestřabina lékařská, Galega officinalis má močopudné a potopudné účinky. Přispívá k normální hladině cukru v krvi a podporuje tvorbu mateřského mléka a kojení.

Rozchodnice růžová, Sedum roseum pomáhá při obnovení fyzických a duševních sil, je vhodná při únavě, podporuje emoční komfort a chrání před stresem. Působí jako antioxidant, má pozitivní vliv na krevní oběh, trávení a kognitivní a duševní výkonnost.

Vavřín vznešený, Laurus nobilis působí jako antioxidant, tím chrání organizmus před volnými radikály, pomáhá k normální funkci oběhové soustavy a pomáhá při trávení.

Máta peprná Mentha piperita pomáhá k normální činnosti trávicí soustavy a střev, normální funkci jater, podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu – posiluje imunitu. Přispívá k relaxaci a dobrému spánku. Pomáhá normální funkci dýchacího systému.

Meduňka lékařská, Melissa officinalis přispívá k emočnímu komfortu, kvalitnímu spánku, chrání před stresem. Má relaxační účinky, pomáhá při usínání a navozuje duševní pohodu. Pomáhá udržovat normální funkci nervového a dýchacího systému, trávení, kardiovaskulárního systému a udržuje normální krevní tlak. Působí na činnost štítné žlázy a hormonálního systému.

Rozmarýn lékařský, Rosmarinus officinalis přispívá k udržení normálního cholesterolu v krvi, ovlivňuje činnost srdce, jater a žlučníku, podporuje krevní oběh a přispívá tak k lepší paměti. Pomáhá k pročištění a osvěžení těla, chrání před stresem a udržuje emoční komfort a chrání před stresem. Pomáhá normalizovat krevní oběh, posiluje obranyschopnost organizmu a trávení.

Fazol obecný,

Phaseolus vulgaris podporuje normální hladinu cukru v krvi a normální funkci močových cest a ledvin.

Skořicovník čínský Cinnamomum cassia přispívá k normálnímu trávení, osvěžení těla a k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Přejeme hodně zdraví

Vaše Diochi

 

Přečteno 5438 krát Vytvořeno úterý, 09 listopad 2021 10:43 Naposledy změněno pátek, 11 listopad 2022 11:07