Vytisknout tuto stránku

Omládnout je teď tak snadné

Rychlý přírodní BOTOX efekt

Krása začíná uvnitř, proto je zapotřebí si uvědomit, že cokoliv namažete na pokožku, vstřebává se skrze ní i do krve. Diolift hydrogel obsahuje extrakt aloe vera, který regeneruje, chrání pokožku, kaštan koňský podporuje cévní systém, pupečník podporuje imunitu, cévní systém, ženský hormonální systém.

Potřebujete být před důležitým jednáním rychle krásní? Použijte Diolift hydrogel. Je vhodný pro všechny typy pleti, pro muže i ženy.

Opakovaná aplikace má kumulativní regenerační efekt. Již po kratším používání je vidět značný omlazující účinek na pokožku. Základem Diolift hydrogelu jsou organické vysoce vstřebatelné biominerály, zejména křemík, zlato, hořčík, zinek, síra a ostatní biogenní prvky. Celkem jich Diolift obdsahuje více než 64. Organický křemík s vysokou biologickou aktivitu.

Nejen že pomáhá proti stárnutí, ale díky bylinným regeneračním složkám působí i jako prevence proti spálení pokožky na slunci, pomáhá při kožní alergii na sluneční paprsky a po opalování výborně regeneruje opálenou pokožku.

 

 

Byliny proti stárnutí
1. Aloe pravá (Aloe vera)

2. Lilie bělostná (Lilium candidum)

3. Kaštan koňský (Aesculus hippocastanum)

4. Pupečník asijský (Hydrokotylle asiatica)

5. MSM – Methylsulfonymethan

6. Argirelin

7. Glycerin K: je součástí různých tuků, ale vyrábí se také z rostlin. Je ředitelný vodou. Molekuly vody na sebe váže, a tím pokožku zvláčňuje, hydratuje a činí ji hebkou.

8. Hyaluronát sodný: sodná sůl kyseliny hyaluronové má silné hydratační účinky, vypíná pokožku a působí proti tvorbě vrásek. Kyselina hyaluronová tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty, váže na sebe vodu, pojme přibližně tisícinásobek objemu.

Zakoupíte online ZDE:

nebo na klubech Diochi po celé ČR.

Přečteno 4152 krát Vytvořeno pátek, 29 listopad 2019 10:40 Naposledy změněno pondělí, 08 duben 2024 13:51