Vytisknout tuto stránku

Louhování bylinek v alkoholu znásobuje jejich účinek

Produkty firmy Diochi jsou ve formě tekuté a tuhé. Podle současné terminologie v tomto státě patří produkty Diochi pod souhrnný název doplňky stravy. Léčiva léčí, doplňky doplňují a tělo se léčí samo. Znamená to, že doplněk stravy nám do těla doplňuje něco, co mu schází. A zcela jistě uznáte sami, že v dnešní „příliš rychlé“ době techniky a chemie chybí člověku kdeco. Právě kvůli rozvinuté civilizaci ztrácíme kontakt s přírodou a doplácíme na to svým zdravým. Není to ale škoda?


Kapky
Jedná se o extrakty z rostlin a dalších látek, které jsou macerovány za studena v lihovodném roztoku. Tím dochází k velmi šetrné extrakci. V roztoku se rozpustí jak látky rozpustné v lihu, tak rozpustné ve vodě. Voda a kvasný líh jsou dvě nejlepší přírodní rozpouštědla. Líh je navíc univerzální a dosud ničím nepřekonaná přírodní konzervační látka, která se v přírodě běžně vyskytuje. To věděli již mniši v klášterech, kteří zjistili, že to znásobuje jejich účinek. Alkohol nejen že dokáže vytáhnout více účinných látek, ale díky němu se tyto látky v těle lépe vstřebávají. Pár kapek vodněalkoholového extraktu o lihovosti 22,5%, který se užívá 3x denně může posílit náš organizmus natolik, že se sám dokáže zregenerovat a odbourat toxickou zátěž.


Pozitiva alkoholu
Pár kapek alkoholu napomůže po ránu k uvolnění napětí cév a snižuje riziko vzniku aterosklerózy. Působí proti srážení krve a vzniku trombů a tím i ucpávání cév. Upravuje hladinu cholesterolu, podporuje správný HDL cholesterol. Pár kapek alkoholu rychle napomůže odstranit trému, stres a psychické napětí. Alkohol urychluje vstřebávání rostlinných látek a zvyšuje účinnost přípravků. Například když budete mít na regeneraci cév a mozku přípravek tekutý a tuhý o stejném obsahu látek, pak tekutým přípravkem tento okruh zregenerujete rychleji. Fruktóza obsažená v kapkách naopak zase urychluje samotné odbourávání alkoholu. Malá množství mají celkově prospěšný vliv na organizmus. Navíc jsou vodněalkoholové extrakty velmi stabilní, a dokonce jejich kvalita s časem roste. Člověk si sám také vytváří ve střevech malé množství alkoholu, když jí cukr, který následně miniaturní kvasinky ve střevech rozloží a přetvoří na alkohol. Díky alkoholu může být extrakt náležitě koncentrovaný.
Samozřejmě jsou i jiná rozpouštědla a konzervační látky, a dokonce přípravky bez konzervace a alkoholu, ale jejich stabilita a kvalita jsou daleko za horizontem našich přípravků. Též jejich cena je vysoká, navíc se musí uchovávat v chladu a nejrychleji spotřebovat. Bakterie číhají všude a takový produkt je pro ně pochoutkou, rozkládají napadený produkt a mění jeho chemické vlastnosti. Alkohol je prověřen tisíciletým používáním, je součástí velkých darů přírody, ale musí se s ním umět zacházet. Vše je jed i lék zároveň, záleží na dávkování.


Kapky mají velkou sílu
Směs vody a alkoholu je pro naindukované informace nejlepší nosné médium. Též pro různě rozpustné látky z rostlin. Roztok si udržuje svoji dynamiku, která se dá občasným protřepáním aktivovat. Každá rostlina je důležitou a dobře promyšlenou součástí celku, jako by byl celek samostatnou rostlinou. Jednotlivé byliny a informace se navzájem synergicky doplňují. Tím nám vznikne vysoce biologicky aktivní komplex. Když jej užíváme pravidelně, tělu jsou předkládány informace různých látek, a pokud najdou v těle odezvu, díky biorezonanci nastartují samoregulační proces.
Dalo by se říct, že každý produkt se chová jako „inteligentní bytost“.

Lihovodné bioinformační produkty a nejen ty, můžete zakoupit osobně na klubech Diochi po celé ČR nebo z pohodlí domova zde na eshopu.

Přečteno 5081 krát Vytvořeno středa, 15 květen 2019 13:48 Naposledy změněno středa, 15 květen 2019 14:10