Vytisknout tuto stránku

Novinka! šumivý nápoj Cassis

NOVINKA V PRODUKTOVÉ ŘADĚ ŠUMIVÝCH VITAMÍNŮ

CASSIS

Krásný den,

 jsme moc rádi, že vám můžeme představit novinku v našem sortimentu produktů. Do rodiny šumivých nápojů přibyl další člen - šumivý nápoj s názvem CASSIS. Je to osvěžující nápoj s vitamínem C, Betaglukany a s výtažky z černého rybízu a ACAI Berry, který rozšířil produktovou řadu Diochi ovlivňující celý imunitní systém. Má silné antioxidační účinky. .

Betaglukan je unikátní přírodní komplexní polysacharid, schopný podporovat obranné reakce organizmu proti bakteriálním a parazitním chorobám. Betaglukan aktivuje makrofágy k odstraňování buněk poškozených radiací a funguje jako antioxidační látka, která chrání před různými typy záření, kterému jsme vystaveni téměř na každém kroku. Mezi další prokázané efekty betaglukanu je snižování hladiny cholesterolu v krvi a udržování optimální hladiny cukru v krvi.

Flavonoidy jsou důležitou součástí antioxidačního systému, zabraňují peroxidaci lipidů, likvidují volné kyslíkové radikály (volné radikály jsou spojovány se zdravotními riziky, s pojmem oxidační stres, a také s použitím vitaminů a dalších přírodních látek, jako buněčná ochrana, před jejich působením). Ukazuje se, že přírodní flavonoidy mohou účinně působit v prevenci chorob majících původ v oxidačním poškození biologických struktur (ateroskleróza, kardiovaskulární onemocnění). Flavonoidy z černého bezu pomámají snižovat pocit únavy, těžkých nohou a podporují žilní oběh.

Vitamín C není třeba dlouze představovat. Snižuje pocit únavy, přispívá k normální tvorbě kolagenu a normální funkci kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Přispívá k k normálnímu energetickému metabolismu a činnosti nervové a psychické soustavy, pomáhá v regeneraci redukované formy vitamínu E a vstřebávání železa. Celkově přispívá ke zdravé činnosti nervové a psychické soustavy.

Příprava šumivého vitamínového nápoje je velmi jednoduchá. Stačí rozpustit tabletu ve sklenici vody, doporučuje se ve 200ml.

Důležité upozornění: Na dně usazené betaglukany promíchat a vypít!

K dostání je na všech klubech Diochi nebo na našem eshopu.

Krásné zimní dny Vám přeje Vaše Diochi

 

Přečteno 3198 krát Vytvořeno úterý, 29 leden 2019 12:08 Naposledy změněno úterý, 29 leden 2019 13:42