927x127 HEAD VPRAVO

Drůbeží kousky se zázvorem

V březnu stále ještě posilujeme jangovou energii. Zázvor, chilli a tabasco vás správně prohřejí.

Připravte si:

  • drůbeží maso
  • zázvor
  • saké
  • med
  • chilli
  • tabasko
  • sůl

Drůbeží maso nakrájejte na menší kousky, nadrobno nasekejte zázvor a promíchejte. Pak vše dejte do malé misky a to tak, aby se maso co nejvíce dotýkalo, přelijte saké (čínským rýžovým vínem), aby maso bylo ponořeno. Nechejte maso několik hodin, nejlépe však přes noc, odležet. Pak jej vyndejte, nechejte okapat a opečte. Přidejte marinádu a ještě několik minut povařte. Nakonec dochuťte medem, chilli, tabaskem a solí. Podávejte s přírodní rýží, sojovými výhonky, paprikou, čínským zelím, nebo salátem. Pokrm můžeme zjemnit kešu oříšky, praženými vlašskými ořechy, nebo kaštany.

Dobrou chuť:-)

Celostní medicína

Osobní rozvoj

Zdraví a krása

// EOF