927x127 HEAD VPRAVO

Ryba na zázvoru s dušenou zeleninou

Na 4 porce budeme potřebovat:

4 ks filety jakékoli bělomasé ryby
3 cm kousek zázvoru
4 jarní cibulky
100g cherry rajčátek
1 lžíce tamari omáčky
1 lžíce arašídového oleje
2 lžičky sezamového oleje

Pařník vyložte pečícím papírem a vyskládejte na něj vedle sebe filety. Zázvor a jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky. Posypte jimi rybu a poklaďte ji rozpůlenými cherry rajčaty. Vložte do hrnce nad vroucí vodu, zakryjte pokličkou a uvařte v páře doměkka, trvá to zhruba 6-8 minut. Voda nesmí dosahovat k pečícímu papíru. V rendlíku smíchejte arašídový olej, tamari omáčku a sezamový olej a zahřívejte k varu. Filety rozdělte na talíře, zakápněte horkou omáčkou a podávejte s dušenou zeleninou. Dobrou chuť!

 

Celostní medicína

Osobní rozvoj

Zdraví a krása

// EOF