Banner nové Sféry

Pstruh s tymiánem gurmánky Šárky Škachové

Pro 2 osoby potřebujeme:

2 čerstvé pstruhy, 100 g přepuštěného másla, alpskou sůl, pár větviček tymiánu, šťávu z půlky citrónu, bylinkové máslo

Postup přípravy:
Vykuchané a osušené pstruhy osolíme uvnitř i vně. V pánvi rozpustíme máslo a pstruhy krátce opečeme z obou stran. Spolu s nimi položíme na pánvičku i tymián, aby se uvolnily všechny vůně. Opečené pstruhy vyjmeme z pánve, břišní dutinu naplníme prohřátými bylinkami a kouskem másla. V troubě předehřáté na 200 °C krátce dopečeme. Pstruhy servírujeme pokapané citrónovou šťávou a ke každému přidáme plátek bylinkového másla. Podáváme se svěžím zeleným salátem.

Šárka Škachová
www.gurmanka.cz

Celostní medicína

Osobní rozvoj

Zdraví a krása

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.