REKLAMAČNÍ ŘÁD

Vymezení pojmů

Diochi, spol. s r.o. se sídlem Žampiónová 2, 104 00 Praha 10 - Pitkovice, dále jen „společnost“

E-shop společnosti Diochi spol. s r.o., dále jen „e-shop“

Kupující – poradce nebo člen Sféra klubu Diochi nebo neidentifikovaný zákazník, dále jen „kupující“

Záruční doba

Společnost Diochi, spol. s r.o. se sídlem Žampiónová 2, 104 00 Praha 10 - Pitkovice, poskytuje na své produkty záruční lhůtu v délce 24 měsíců. V případě, že je na produktu nebo jeho obalu vyznačena lhůta k použití, končí záruční doba uplynutím data expirace výrobku.

Záruční doba začíná běžet od data na prodejním dokladu.
Kupující  má povinnost při nákupu překontrolovat zboží ve smyslu množství, druhu, porušení obalu či uzávěru a data expirace. Zakoupením zboží s vyznačením data expirace zákazník bere na vědomí, že datum expirace je zároveň datem konce záruční doby.


Uplatnění reklamace
V případě, že kupující objeví na zakoupeném zboží v průběhu záruční doby vadu, reklamované zboží předloží v místě, kde zboží zakoupil a to buď na jednotlivých Sféra klubech Diochi nebo v případě zakoupení na eshopu, pak na centrále společnosti. Reklamaci lze uplatit osobně nebo zasláním na adresu centrály.

Reklamované zboží je zapotřebí vrátit vč. kopie dokladu o prodeji a vyplněným reklamačním protokolem, který lze stáhnout na www.diochi.cz  V případě, že zboží reklamuje registrovaný člen Diochi, musí uplatit reklamaci osobně s kartičkou Diochi nebo při písemné reklamaci přiložit kopii registrační kartičky.


Pokud reklamujete výrobky z důvodu alergické reakce, společnost Diochi nenese za toto odpovědnost.  Pokud na výrobek alergicky reagujete, nejedná se o závadu ale o reverzní reakci.

Reklamační řízení

Reklamační řízení je zahájeno převzetím reklamovaného zboží společností a to buď na Sféra klubech Diochi nebo centrále společnosti. Lhůta pro reklamační řízení je 30 dní. V případě kladného vyřízení reklamace Vám zboží v této lhůtě vyměníme za nové nebo vrátíme peníze. O způsobu vyřízení reklamace je kupující informován buď písemně emailem nebo telefonicky.

Adresa pro uplatnění reklamace:

Diochi, spol. s r.o.

Žampiónová 2, 104 00 Praha 10 - Pitkovice

email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

tel. 222 764 004

Reklamační řád vstupuje v platnost 25.5.2018

Majitelé
linka zelena
Valdimír Ďurina

Vladimír Ďurina
„Mým cílem bylo vymyslet takový produkt, který bude stejně silný jako antibiotika, bude na přírodní bázi, bude v něm něco z krystalterapie, něco z fytoterapie a něco z informací rostlin.

Roberto Carlos Gomez Colman
Diochi Paradise

Myslím si, že mnoho lidí, kteří onemocněli nějakou chorobou, dojde k tomu, že nejcennější v životě je zdraví. Tím to začíná a tím to končí.“

Roberto Carlos Gomez Colman