V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (Zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováváním osobních údajů správcem Diochi, spol. s.r.o. se sídlem Průmyslová 1306/7, 102 00  Praha 10 – Hostivař (dále jen „správce“) pro tyto účely:

  1. Vedení Poradny na www.diochi.cz/poradna, kdy uvedený dotaz a jméno, případně přezdívka, je po odsouhlasení těchto podmínek a odpovědi ze strany Diochi zviditelněno!
  2. Založení členství ve Sféra klubu Diochi (dále jen „SKD“) a následnému vyhodnocování měsíčních nákupů svých vlastních a nákupů členů, jenž jsou v mé distributorské síti. Na základě těchto měsíčních vyhodnocení je realizována peněžní odměna nebo odměna ve formě slevy na nákup produktů Diochi.
  3. Zasílání firemního časopisu Diochi – Sféra, jehož roční předplatné je součástí registrace členů a poradců Diochi.
  4. Marketingové účely správce, tj. zejména nabízení výrobků a služeb (ať již vlastních či cizích), zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, službách a jiných aktivitách, kontaktování zákazníka za účelem průzkumu trhu a za účelem marketingových výzkumů, kdy je zákazník kontaktován elektronickou poštou – e-mailem, telefonem, sms a písemně dopisem, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., v platném znění, ať již jsou tyto marketingové účely realizovány jak správcem, tak subjekty, které jsou vůči správci propojenými osobami ve smyslu zák. č. 90/2012 Sb. nebo dalšími subjekty, které jsou s Diochi ve smluvním vztahu. Jedná se především o fyzické a právnické osoby spolupracující na základě Smlouvy o obchodním zastoupení ve Sféra klubu Diochi.
  5. Účely analýz osobních údajů zákazníků umožňujících zejména přímé oslovení konkrétních zákazníků a určitých skupin zákazníků (tzv. direct mailing)
  6. Pořádání, organizování a vyhodnocení různých typů soutěží, anket a jiných akcí, které nejsou spotřebitelskými loteriemi, ať již s možností zákazníka obdržet věcnou či finanční cenu nebo bez této možnosti, když tyto soutěže, ankety či jiné akce mohou být pořádány jak dodavatelem, tak subjekty, které jsou vůči dodavateli propojenými osobami, a které Diochi spol. s.r.o. těmito aktivitami pověří.

Na základě tohoto souhlasu budeme zpracovávat vaše identifikační údaje, kontaktní údaje, údaje o vašich dotazech, uskutečněných obchodech a další údaje využitelné pro marketing (např. sociodemografická data, geolokační údaje, informace z internetového prohlížeče, který používáte)

V případě objednávky zboží nebo produktů v e-Shopu Diochi též jejich identifikace a počet kusů, variabilní symbol a číslo místa spotřeby (v případě stávajících zákazníků Diochi, spol. s.r.o.) společné dále jen „osobní údaje“.

Tento souhlas nám poskytujete na dobu 10 let. V případě, že jsme spolu uzavřeli nebo uzavřeme smlouvu nebo více smluv, platí Váš souhlas po dobu trvání našeho smluvního vztahu a dále po dobu dalších 10 let. Pokud projevíte přání vymazat osobní údaje, které o vás budeme shromažďovat, učiníme tak na vaše písemné upozornění, pokud nebude existovat oprávněný důvod údaje zachovat. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V případě, že chcete vaše identifikační údaje odstranit ze sekce „Poradna“,  informujte nás o této skutečnosti písemně na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Vaše data budou vymazána.

Tímto prohlašuji, že jsem seznámen/a a souhlasím s Podmínkami ochrany osobních údajů, které jsou uvedeny na webu www.diochi.cz

Majitelé
linka zelena
Valdimír Ďurina

Vladimír Ďurina
„Mým cílem bylo vymyslet takový produkt, který bude stejně silný jako antibiotika, bude na přírodní bázi, bude v něm něco z krystalterapie, něco z fytoterapie a něco z informací rostlin.

Roberto Carlos Gomez Colman
Diochi Paradise

Myslím si, že mnoho lidí, kteří onemocněli nějakou chorobou, dojde k tomu, že nejcennější v životě je zdraví. Tím to začíná a tím to končí.“

Roberto Carlos Gomez Colman